Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκαρνάτσο έγινε… Ρονάλντο και πέτυχε το γκολ της χρονιάς (vids)

Ο Γκαρνάτσο έγινε… Ρονάλντο και πέτυχε το γκολ της χρονιάς (vids)

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πέτυχε ένα από τα υποψήφια καλύτερα γκολ της χρονιάς και το «ψαλιδάκι» του μπαίνει στον τοίχο με αυτά των Ρούνεϊ, Ρονάλντο και Μπέιλ.

Η χθεσινή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Έβερτον σημαδεύτηκε με ένα από τα ομορφότερα γκολ που έχουν σημειωθεί στη φετινή σεζόν.

Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο πραγματικά… δημιούργησε κι όλος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης δεν σταματάει να μιλάει για το αριστούργημα του Αργεντίνου. Ο νεαρός σταρ συγκλόνισε τους πάντες στο 3ο λεπτό όταν ο Νταλότ τον βρήκε μέσα στην περιοχή και εκείνος με βήματα προς τα πίσω «εκτέλεσε» τον Πίκφορντ γράφοντας το 0-1.

Ο 19χρονος εξτρέμ δηλώνει οπαδός του Ρονάλντο και ύστερα από ένα γκολ… ποίηση δεν παρέλειψε να πανηγυρίσει με τον γνωστό τρόπο που κάνει ο Πορτογάλος.

Φυσικά στην ίδια συζήτηση δεν γίνεται να λείπουν τα «ψαλιδάκια» που έγραψαν ιστορία στο άθλημα όπως αυτά του Γουέιν Ρούνεϊ, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ.

Όταν ο Ρούνει… ακινητοποίησε τον Χαρτ

Το ημερολόγιο έγραφε 12 Φεβρουαρίου 2011 όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενούσε τη συμπολίτισσα Σίτι για την 27η αγωνιστική της Premier League. Με το σκορ στο 1-1 ο Νάνι είχε την μπάλα στη δεξιά πλευρά της μεγάλης περιοχής και με σέντρα βρήκε τον Ρούνεϊ, όπου με ασύλληπτο «ψαλιδάκι» άφησε «άγαλμα» τον Τζο Χαρτ που παρακολούθησε την πορεία της προς τα δίχτυα.

Σε μία σεζόν στην οποία οι «κόκκινοι διάβολοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα, αυτό το γκολ έμεινε για πάντα στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου, ενώ ο πανηγυρισμός του Άγγλου επιθετικού θα βρίσκει τον χώρο του στη μνήμη των φιλάθλων.

O super sub Μπέιλ έδωσε το Champions League στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η «Βασίλισσα» είχε προηγηθεί στον τελικό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με τον Μπενζεμά ύστερα από το τραγικό λάθος του Κάριους, όμως η Λίβερπουλ λίγα λεπτά αργότερα με τον Μανέ έφερε τον αγώνα στα ίσα.

Ο Ζιντάν αφότου δέχθηκε το γκολ «έριξε» στο ματς στον Μπέιλ αντί του Ίσκο και αυτή η αλλαγή θα αποδεικνυόταν «χρυσή» για τον Γάλλο τεχνικό. Τρία λεπτά μετά την είσοδό του ο Ουαλός επιθετικός ήταν εμπνευσμένος και έπειτα από μία σέντρα ακριβείας του Μαρσέλο επιχείρησε το «ψαλιδάκι» αφήνοντας τον Κάριους χωρίς περιθώρια για τίποτα περισσότερο.

Ο Μπέιλ δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 83′ σημείωσε και δεύτερο τέρμα χαρίζοντας το τρόπαιο στους Μαδριλένους έχοντας ήδη σημειώσει ένα από τα πιο εμβληματικά γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης πίσω από αυτό του Ρονάλντο…

Η… υπόκλιση του «Juventus Stadium» στον Ρονάλντο

Φυσικά το «ψαλιδάκι» του Πορτογάλου σταρ απέναντι στη Γιουβέντους για τα προημιτελικά του Champions League τη σεζόν 2017-2018 δεν γινόταν να λείπει σε μία τέτοια συζήτηση. Βάσει μετρήσεων θεωρείται το καλύτερο γκολ που έχει επιτευχθεί με τον συγκεκριμένο τρόπο καθώς πήδηξε 2 μέτρα και 38 εκατοστά στον αέρα για να «πιάσει» γεμάτα την μπάλα και να την στείλει σε σημείο όπου ο Μπουφόν δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο ίδιος ο Ρονάλντο έχει παραδεχθεί ότι αυτό ήταν το καλύτερο γκολ που έχει πετύχει ποτέ, ενώ έλαβε και τα χειροκροτήματα των οπαδών της Γιουβέντους οι οποίοι έμειναν άφωνοι και το μόνο που μπορούσαν να κάνουν ήταν να υποκλιθούν στο μεγαλείο του.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024