Ο Αλεχάντρο Γκαρνάτσο τόνισε πως θα χάσει τα «επόμενα παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» σε ένα κρίσιμο σημείο της σεζόν, καθώς υπέστη τραυματισμό στον αστράγαλο την περασμένη Κυριακή (12/3) στη «λευκή» ισοπαλία με τη Σαουθάμπτον.
Το δυνατό μαρκάρισμα του αμυντικού των «αγίων» Κάιλ Γουόκερ-Πίτερς έθεσε εκτός αγώνα τον Αργεντινό στο 73ο λεπτό, ο οποίος αποχώρησε μετά το ματς από το «Old Trafford» με πατερίτσες.
Ο 18χρονος εξτρέμ ήταν έτοιμος για το ντεμπούτο του στην Εθνική Αργεντινής μετά από μια εκπληκτική σεζόν στην οποία μετράει τέσσερα γκολ και τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο, θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη για να φορέσει τη φανέλα των παγκόσμιων πρωταθλητών.
«Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια πώς νιώθω αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στα προσεχή παιχνίδια σε αυτό που είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της σεζόν για εμάς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ» έγραψε στο Instagram ο 18χρονος άσος.
«Είμαι απογοητευμένος που χάνω επίσης την ευκαιρία να είμαι με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική Ομάδα της Αργεντινής σε μια μεγάλη και περήφανη στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου. Αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου και του επαγγέλματός μας, ωστόσο, είμαι ήδη συγκεντρωμένος στην αποθεραπεία μου». Η Αργεντινή αντιμετωπίζει τον Παναμά και το Κουρακάο σε φιλικούς αγώνες στο τέλος του μήνα.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Ο Γιώργος Δώνης είναι ο νέος προπονητής της Σαουδικής Αραβίας, με την ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών ως το 2027 - Δεύτερος Έλληνας προπονητής που θα πάρει μέρος σε Μουντιάλ.
Μιλώντας στο Delphi Economic Forum, ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε προσωπική ιστορία η οποία αφορά την τεράστια πίστη που είχε η μητέρα του σε αυτόν, όταν εκείνος ακόμη δεν πίστευε στον εαυτό του.