Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις στην Άρσεναλ: Ποιος παίκτης είναι δυσαρεστημένος και αποχωρεί τον Ιανουάριο

Εξελίξεις στην Άρσεναλ: Ποιος παίκτης είναι δυσαρεστημένος και αποχωρεί τον Ιανουάριο

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Ράγια κάτω από τα δοκάρια της Αρσεναλ και αυτό προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Η Άρσεναλ πήρε την οριστική απόφαση να εντάξει μόνιμα στο δυναμικό της τον Νταβίντ Ράγια, αποκτώντας τον με μεταγραφή. Αυτό, φαίνεται πως θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις στο ρόστερ των «κανονιέρηδων».

Όπως αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος, Φαμπρίτζιο Ρομάνο, οι Κανονιέρηδες θα καταβάλλουν 31 εκατομμύρια ευρώ στη Μπρέντφορντ και θα αποκτήσουν τα δικαιώματα του Ισπανού τερματοφύλακα, ο οποίος ήρθε στους Λονδρέζους το προηγούμενο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού.

Το θέμα που έχει ανοίξει στον «άσο»

Ο Μίκελ Αρτέτα έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Ράγια κάτω από τα δοκάρια της Αρσεναλ και γι’ αυτό, σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «SUN», ο Ααρον Ράμσντεϊλ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους «κανονιέρηδες» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Ο Αγγλος διεθνής τερματοφύλακας είχε κάνει καλές εμφανίσεις την περασμένη σεζόν, αλλά οι σχέσεις του με τον Αρτέτα παραμένουν κακές και όπως λέει ο ίδιος «δεν πρόκειται πλέον να αποκατασταθούν» και ήδη ψάχνει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ήδη υπάρχουν πολλές ομάδες που παρακολουθούν την περίπτωση του τερματοφύλακα της Άρσεναλ, ο οποίος είναι ήδη στο «ραντάρ» ομάδων όπως η Τότεναμ, η Τσέλσι, η Κρίσταλ Πάλας, αλλά και ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, λέγεται ότι και ομάδες από τη Σαουδική Αραβία είναι «ζεστές» για να καταθέσουν πρόταση στην Άρσεναλ για την απόκτηση του τον Ιανουάριο.

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024