Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόμιτς για Τεόντοσιτς: «Μπορεί να γίνει ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Τόμιτς για Τεόντοσιτς: «Μπορεί να γίνει ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη»

Ο βοηθός του Ετορε Μεσίνα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη του, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης Ερυθρός Αστέρας - Αρμάνι (21:30) για την Euroleague.

Ο Ερυθρός Αστέρας κοντράρεται με την Αρμάνι Μιλάνο για την 10η αγωνιστική της Euroleague, με τον βοηθό του Έτορε Μεσίνα, Μίλαν Τόμιτς, σχολιάζει τη σέρβικη ομάδα και να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, αλλά και για τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Αποθέωσε τον συμπατριώτη του ο Μίλαν Τόμιτς και υποκλίθηκε στον Ελληνα τεχνικό

Ο βετεράνος άσος του Ολυμπιακού, που υπηρέτησε τον σύλλογο του μεγάλο λιμανιού και ως μέλος του τεχνικού τιμ, τόνισε πως ο Σέρβος γκαρντ μπορεί στο μέλλον να γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές στη Euroleague, ενώ αναφέρθηκε και στον πρώην συνεργάτη του στους Ερυθρόλευκους, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Oι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:

Για τον Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος Τεόντοσιτς, όπως καταλαβαίνει το μπάσκετ, μπορεί να είναι ο καλύτερος προπονητής στην Ευρώπη. Με τον τρόπο που αντιδρά, παίζει και κατανοεί το μπάσκετ, θα μπορούσε να είναι ένας μεγάλος προπονητής. Αλλά, πάντα λέω, το βασικό ερώτημα είναι αν οι μεγάλοι καλαθοσφαιριστές θέλουν να γίνουν προπονητές. Πολλοί παίκτες δεν έχουν καμία επιθυμία να κάνουν αυτή τη δουλειά, η οποία δεν είναι καθόλου εύκολη».

Για τον Σφαιρόπουλο: «Μιλήσαμε όταν υπέγραψε στον Ερυθρό Αστέρα. Μιλήσαμε για το Βελιγράδι και τη ζωή και του είπα τα καλύτερα πράγματα για τον σύλλογο. Εκτός από το ότι δουλέψαμε μαζί τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό, ο Γιάννης είναι καλός φίλος μου, αλλά θα είμαστε σε διαφορετικές πλευρές και όλοι θα παλέψουν για τη νίκη της ομάδας τους.

Μετά το παιχνίδι μπορούμε να πιούμε καφέ. Ένας κύριος, ένας κύριος με τρόπους. Κοίτα πώς συμπεριφέρεται στον πάγκο, δεν τον βλέπεις ποτέ να κάνει κάτι αντιαθλητικό. Ελέγχει τα συναισθήματά του και ξέρει πάντα πότε και πώς να μιλήσει στους παίκτες. Όσο για τις μπασκετικές γνώσεις, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω για τα προσόντα του. Όλη η Ευρώπη ξέρει τι προπονητής είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024