Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Με ΜακΚίσικ και Μιλουτίνοφ η 12άδα του Ολυμπιακού

Με ΜακΚίσικ και Μιλουτίνοφ η 12άδα του Ολυμπιακού

Ο Αμερικανός γκαρντ επιστρέφει στην 12αδα του Ολυμπιακού μετά από ενάμιση μήνα - «Μέσα» και ο Μιλουτίνοφ για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις.

Ο Ολυμπιακός διασταυρώνει σε λίγη ώρα (21:15) τα ξίφη του με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μια αναμέτρηση η οποία επισκιάζεται από την μεγάλη επιστροφή του Σακίλ ΜακΚίσικ στην 12αδα των ερυθρόλευκων μετά από 49 ολόκληρες ημέρες.

Ξανά στη διάθεση του Μπαρτζώκα μετά από ενάμιση μήνα ο ΜακΚίσικ

Ο Αμερικάνος άσος αγωνίστηκε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης κόντρα στον Παναθηναϊκό και από τότε δεν μπόρεσε να πατήσει ξανά παρκέ εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού.

Κανονικά και ο Μιλουτίνοφ

Επιπλέον κανονικά στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται και ο Νίκολας Μιλουτίνοφ, ο οποίος και αυτό με την σειρά του ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.

Έτσι μοναδική απουσία για τους ερυθρόλευκους θα είναι ο Νάιτζελ – Γουίλιαμ Γκος, αλλά και το φρέσκο μεταγραφικό απόκτημα Μήτρου Λονγκ ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη Euroleague από το νέο έτος, δηλαδή από το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δωδεκάδες:

Ολυμπιακός: Ουόκαπ, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Κάνααν, Φαλ, Μιλουτίνοφ, Πίτερς, Μπραζντέικις, ΜακΚίσικ, Σίκμα, Πάπας, Παπανικολάου.

Οσον αφορά στην Ζαλγκίρις Κάουνας, ο τεχνικός της λιθουανικής ομάδας, Καζίς Μακσβίτις, δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και παρατάσσει την καλύτερη δυνατή 12άδα στο ΣΕΦ.

Ζαλγκίρις: Μπιρούτις, Μπουτκεβίτσιους, Λαβρινοβίτσιους, Λεκαβίτσιους, Ντίμσα, Έβανς, Γκιεντράιτις, Μάνεκ, Χέιζ, Ουλανοβας, Σμιτς

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024