Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Με «Το Βήμα της Κυριακής»: Νέο αγγλόφωνο ένθετο σε συνεργασία με τη Wall Street Journal

Με «Το Βήμα της Κυριακής»: Νέο αγγλόφωνο ένθετο σε συνεργασία με τη Wall Street Journal

Η ομάδα των εννέα βουλευτών που αποχώρησαν χθες από τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζουν: «Η δική μας υποχρέωση είναι η επιλογή τής ευθύνης και της ελπίδας: η μαχητική αντιπολίτευση, κάτι που είναι φανερό ότι ο κ. Κασσελάκης αδυνατεί να υπηρετήσει».

Διανύοντας πια τον δεύτερο αιώνα της λειτουργίας του, Το Βήμα ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, ενισχύοντας την μακρά του παράδοση στην έγκυρη και ποιοτική δημοσιογραφία, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται στις ανάγκες ενός σύγχρονου, απαιτητικού κοινού.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας που ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα η Alter Ego Media S.A. με την Wall Street Journal, η εφημερίδα «Το Βήμα» θα φιλοξενεί κάθε Κυριακή ένα ειδικό αγγλόφωνο ένθετο, προσφέροντας στους αναγνώστες της μια επιλογή από τα σημαντικότερα πρόσφατα άρθρα και αναλύσεις της διεθνούς ακτινοβολίας οικονομικής εφημερίδας.

Η αγγλόφωνη ψηφιακή έκδοση του Βήματος φιλοδοξεί να προσφέρει έγκαιρη και διαρκή ενημέρωση στην αγγλική γλώσσα, με συνεχή ανανέωση του περιεχομένου της

Η νέα συνεργασία με την Dow Jones, εκδοτική εταιρεία της «WALL STREET JOURNAL», ενισχύει το στόχο του Ομίλου Alter Ego Media να παρέχει στους αναγνώστες του το καλύτερο και εγκυρότερο περιεχόμενο.

Εκτός από το νέο ένθετο, το αγγλόφωνο κοινό αποκτά πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας δημοσιογραφική ανάλυση και έγκυρη ενημέρωση για την ελληνική και διεθνή πραγματικότητα και μέσα από τον ιστότοπο tovima.com, όπου θα φιλοξενούνται επίσης επιλεγμένα άρθρα της αμερικανικής εφημερίδας, αλλά και πρωτογενή θέματα του Βήματος.

Η αγγλόφωνη ψηφιακή έκδοση του Βήματος, που ξεκίνησε τη λειτουργία της αυτή την εβδομάδα, φιλοδοξεί να προσφέρει έγκαιρη και διαρκή ενημέρωση στην αγγλική γλώσσα, με συνεχή ανανέωση του περιεχομένου της.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024