Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σάρα Πόλσον: Για τη σύντροφό της Χόλαντ Τέιλορ - «Κάνει τη ζωή μου καλύτερη με κάθε τρόπο»

Σάρα Πόλσον: Για τη σύντροφό της Χόλαντ Τέιλορ – «Κάνει τη ζωή μου καλύτερη με κάθε τρόπο»

Είναι μαζί εδώ και μια οκταετία, έχουν διαφορά ηλικίας 32 χρόνια

Η σχέση τους είναι αντισυμβατική με πολλούς τρόπους. Η διαφορά ηλικίας που τις χωρίζει, είναι και οι δύο ηθοποιοί σταρ στο Χόλιγουντ, μιλούν ανοιχτά για τη μεταξύ τους ερωτική σχέση, δεν κρύβουν τα αισθήματά τους.

Η Σάρα Πόλσον και η Χόλαντ Τέιλορ είναι δυο γυναίκες που αναγνωρίζουμε όλοι από τις κινηματογραφικές ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές που έχουν πρωταγωνιστήσει, με το χαρακτηριστικό τους ταλέντο.

Στις Χρυσές Σφαίρες, το 2017, η Σάρα Πόλσον

Ήταν φιλοξενούμενη στο «The View» του ABC η Σάρα Πόλσον προκειμένου να προωθήσει την καινούρια της παράσταση στο Μπροντγουέι και μίλησε για την αγαπημένη της σύντροφο.

Έχουν σχέση εδώ και οκτώ χρόνια και μοιράζονται στα social media στιγμές ευτυχίας από την κοινή τους ζωή, κατά καιρούς. Για την Πόλσον αυτός ο δεσμός δίνει νόημα στη ζωή της.

Η Πόλσον την κάνει να νιώθει ότι είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στο κόσμο

Η Χόλαντ Τέιλορ από τα Όσκαρ του 2023

«Κάνει τη ζωή μου να είναι καλύτερη με κάθε δυνατό τρόπο»

«Είμαι ενθουσιασμένη και νιώθω τόσο πολύ τυχερή να είμαι με ένα άτομο που είναι εξυπνότερο, σοφότερο, πιο πνευματώδες από μένα. Κι αυτό κάνει τη ζωή μου να είναι καλύτερη με κάθε δυνατό τρόπο. Με κάνει να θέλω να είμαι ένας καλύτερος άνθρωπος και ένα άτομο που εκπληρώνει τον εαυτόν του», δήλωσε η Σάρα Πόλσον που βρίσκεται πλέον στα 48 της χρόνια.

«Με κάνει απλώς να νιώθω ότι είμαι ορατή, κάτι που νομίζω ότι είναι το πιο σημαντικό δώρο που μπορεί να δώσει κανείς σε έναν άνθρωπο», σύμφωνα με την Πόλσον.

Οι δυο τους δεν έχουν διστάσει να εμφανιστούν μαζί και στο κόκκινο χαλί σε επίσημες εκδηλώσεις. Η Χόλαντ Τέιλορ –τόσο γνώριμή μας από τον χαρακτηριστικό ρόλο της μητέρας στην τηλεοπτική σειρά «Two and a half men»- είναι 80 ετών. Η διαφορά ηλικίας ανάμεσα στις δύο συντρόφους ανέρχεται στα 32 χρόνια.

Πώς γνωρίστηκαν – Το χρονικό της σχέσης τους

Δημοσιοποίησαν τη σχέση τους τον Δεκέμβριο του 2015. Οι δύο διάσημες ηθοποιοί είχαν πρωτο-συναντηθεί σε ένα πάρτι το 2005, αλλά ξαναβρέθηκαν μετά από μια δεκαετία, οπότε και ήρθαν σε επαφή μέσω των social media. Όπως είπε στο «View» η Σάρα Πόλσον, «Στην πραγματικότητα είχα τη φωτογραφία της στο ψυγείο μου για 10 χρόνια, πριν να είμαστε μαζί, κάτι που ακούγεται παράξενο».

Εξήγησε η ίδια ότι είχαν βρεθεί σε ένα πάρτι με κοινή παρέα, είδαν μια Λαμποργκίνι έξω από το εστιατόριό τους και έσπευσαν όλοι μαζί να βγάλουν φωτογραφίες έξω από το αυτοκίνητο. Της έστειλαν λοιπόν τη φωτογραφία από την παρέα και την είχε στο ψυγείο της.

Οι δυο τους είναι πολύ υποστηρικτικές η μία για την άλλη και η Χόλαντ Τέιλορ ήταν εκείνη που μίλησε πρώτη για το ειδύλλιό τους τον Ιανουάριο του 2017. Τότε είχε αναφέρει ότι η Πόλσον την κάνει να νιώθει ότι είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος στο κόσμο.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024