Γνωστή έγινε η ενδεκάδα της Εθνικής ομάδας για το μεγάλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro 2024 με αντίπαλο τη Γαλλία στην «Opap Arena».
Ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας, επέλεξε σχήμα με 3-5-2 θέλοντας να αφήσει όσο το δυνατόν λιγότερους χώρους στους «μπλε».
Πίεση σε όλο το γήπεδο από την Εθνική
Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα με τους Ρέτσο, Μαυροπάνο και Χατζηδιάκο τριάδα στην άμυνα. Ρότα και Γιαννούλης θα είναι στα δύο άκρα, με τους Μπουχαλάκη, Γαλανόπουλο και Μπακασέτα στον άξονα και τους Μασούρα, Ιωαννίδη στην επίθεση.
Ο Τσιτσιπάς σέρβιρε για το ματς στο τρίτο σετ (5-4), αλλά δέχθηκε μπρέικ από τον Ρουντ, που έστειλε το σετ στο τάι μπρέικ και εκεί με 7-3 έκανε πήρε τη νίκη (2-1) και την πρόκριση στους «8» της Μαδρίτης.
Όλο και περισσότερο φαίνεται πως περιπλέκεται η υπόθεση του Τέρι Ροζίερ, με τον Αμερικανό άλλοτε σταρ των Χιτ να βαρύνεται με όλο και περισσότερες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση παράνομου στοιχηματισμού.
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής στην Τούμπα και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον πολεμιστή της μεσαίας γραμμής των «ερυθρόλευκων»