Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η εκρηκτική συνεργασία της Dolly Parton με τους Maneskin

Η εκρηκτική συνεργασία της Dolly Parton με τους Maneskin

Μια μικρή γεύση από την εκρηκτική συνεργασία της Dolly Parton με τους Maneskin για το νέο της άλμπουμ Rockstar.

Μια άκρως εντυπωσιακή εκδοχή του θρυλικού κομματιού «Jolene» έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν οι θαυμστές της Dolly Parton και των Maneskin.

Η Dolly Parton έδωσε στη δημοσιότητα δύο ακόμα τραγούδια από το νέο της άλμπουμ Rockstar, με τη συνεργασία της με τους Maneskin να ξεχωρίζει.

H φωνή της διαχρονικής Dolly Parton και ο αισθησιακός δυναμισμός του Damiano David δημιουργούν την πιο ξεχωριστή διασκευή.

Οι δυο τους ερμηνεύουν το εμβληματικό τραγούδι «Jolene» του 1973, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρύλου της Country μουσικής.

Το κομμάτι είναι επίσημα διαθέσιμο μόνο μέσω ψηφιακού download του νέου άλμπουμ Rockstar της Dolly Parton και η πώληση γίνεται μέσω της ιστοσελίδας της.


Η ψηφιακή λήψη περιλαμβάνει και ένα δεύτερο ακυκλοφόρητο τραγούδι από τα sessions του άλμπουμ, μια εκδοχή του single του Eddie Money «Two Tickets To Paradise» του 1977.

Οι δυο τους ερμηνεύουν το εμβληματικό τραγούδι «Jolene» του 1973, μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρύλου της Country μουσικής

Το άλμπουμ Rockstar περιλαμβάνει μια σειρά από guest star όπως οι Paul McCartney, Ringo Starr, Stevie Nicks, Steven Tyler, Peter Frampton, Rob Halford, Richie Sambora, Steve Perry, John Fogerty, Debbie Harry, Elton John.

«Η ροκ είναι μια στάση»

Μιλώντας στο περιοδικό Classic Rock, η Dolly Parton σημειώνει πως η ροκ είναι μια στάση. «Στην πραγματικότητα το ανακάλυψα μόνη μου όταν άρχισα να τραγουδώ αυτά τα rock’n’roll τραγούδια. Να στέκομαι εκεί και να θυμάμαι όλα τα πρωτότυπα σκέφτηκα ‘Θεέ μου, πρέπει να βεβαιωθώ ότι είμαι πιστή σε αυτό’».

«Τραγουδάω με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά ήξερα επίσης ότι έπρεπε να κουμπώσω σε αυτό, γιατί είναι διαφορετικό από το να κάνεις κανονικά κάντρι τραγούδια, όπου μπορείς απλά να χαλαρώσεις και να το κάνεις με όποιον τρόπο θέλεις.

Υπάρχει περισσότερη επιθετικότητα στο rock’n’roll, το οποίο βρήκα δυναμωτικό. Και πρέπει να το αντιμετωπίζεις με σεβασμό, γιατί είναι δικό του πράγμα», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024