Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σκωτία: Έδιναν σε μικρά παιδιά αλκοόλ και ναρκωτικά – Τα κλείδωναν στο φούρνο και τα βίαζαν

Σκωτία: Έδιναν σε μικρά παιδιά αλκοόλ και ναρκωτικά – Τα κλείδωναν στο φούρνο και τα βίαζαν

Αδιανόητα βασανιστήρια και βιασμοί από επταμελή σπείρα παιδόφιλων με θύματα ανήλικα παιδιά δημοτικού

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση κυκλώματος παιδόφιλων στη Σκωτία που παρίσταναν τις «μάγισσες και τους μάγους», έδιναν ναρκωτικά και αλκοόλ σε παιδιά δημοτικού τα οποία κρατούσαν σε ένα διαμέρισμα κολαστήριο.

Τα επτά μέλη του κυκλώματος υπέβαλαν τα παιδάκια σε αδιανόητα βασανιστήρια, τα εξευτέλιζαν, τα κακοποιούσαν και τα βίαζαν.

Από το 2012 έως το 2019, όπως ακούστηκε στη δίκη που διήρκεσε εννέα εβδομάδες, οι δράστες οργάνωναν στο «σπίτι της φρίκης» «νύχτες βιασμού», νύχτες χορού και σεξ» και «νύχτες δολοφονίας σκύλων». Σε αυτό το διάστημα δύο αγόρια και δύο κορίτσια υπέστησαν σεξουαλικές επιθέσεις «αρκετές φορές».

«Πονούσα και εκείνοι γέλαγαν, δεν είναι ωραίο»

Ένα από τα θύματα, ένα μικρό κοριτσάκι, περιγράφοντας το μαρτύριο που έζησε, χαρακτήρισε το διαμέρισμα «σπίτι της φρίκης», «σκοτεινό και τρομακτικό». Το παιδί, όπως αναφέρει η Daily Mail, το είχαν κλείσει σε ένα φούρνο, σε ένα ντουλάπι «με αράχνες και έντομα» και το κλείδωσαν σε ένα ψυγείο.

«Δεν είναι ωραίο να γελούν μαζί σου όταν πονάς» κατέθεσε το παιδί στο δικαστήριο.

H Lesley Williams, 42 ετών, καταδικάστηκε για τον βιασμό δύο κοριτσιών και ο Paul Brannan, 40 ετών για τον βιασμό τριών παιδιών

Εξανάγκασαν παιδάκι να χορέψει με το εσώρουχο και μετά το βίασαν

Σε μία από τις πολλές περιπτώσεις κακοποίησης των παιδιών, οι παιδόφιλοι ανάγκαζαν τα παιδιά να παίρνουν ναρκωτικά και αλκοόλ, εξανάγκασαν επίσης ένα παιδί να φορέσει εσώρουχα και να χορέψει «σεξουαλικά» πριν το βιάσουν.

Σε άλλη περίπτωση, κάποιος κρατούσε ένα κοριτσάκι καθηλωμένο στο έδαφος ενώ οι υπόλοιποι τον ενθάρρυναν, άλλοι τραβούσαν βίντεο και στοιχημάτιζαν…

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η φρικτή συμμορία περιγράφηκε ως «σατανική. Κατηγορήθηκαν ακόμα ότι ενέπλεκαν τα παιδιά σε «σατανιστές πρακτικές». Ένα αγοράκι εξαναγκάστηκε να μεταφέρει ναρκωτικά για λογαριασμό μέλους της συμμορίας.

Ένα κοριτσάκι κακοποιήθηκε από τα μέλη της συμμορίας μέχρι που έχασε τις αισθήσεις του, ενώ κάποιος βιντεοσκοπούσε τη φρίκη που περνούσε.

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση των παιδόφιλων – Η ποινή τους

Τα επτά μέλη της συμμορίας που καταδικάστηκαν για τα βασανιστήρια και τους βιασμούς των παιδιών

Η υπόθεση, που έχει σοκάρει τη χώρα, αποκαλύφθηκε όταν τα παιδάκια αποκάλυψαν τα βασανιστήρια που υφίσταντο σε ένα ζευγάρι που συνάντησαν.

Επτά από τους 11 κατηγορούμενους και συγκεκριμένα οι Iain Owens, 45 ετών, Elaine Lannery, 39 ετών, Lesley Williams, 41 ετών, Paul Brannan, 41 ετών, Scott Forbes, 50 ετών, Barry Watson, 47 ετών και John Clark, 47 ετών, κρίθηκαν ένοχοι για σεξουαλική κακοποίηση και τέσσερις για απόπειρα δολοφονίας.

Όλοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες και δήλωσαν μάλιστα «σοκαρισμένοι». Μία από τις κατηγορούμενες υποστήριξε ότι «αν έβλεπε οποιονδήποτε να χτυπά ένα παιδί, θα τον χτυπούσε». Ωστόσο, δεν έπεισαν το δικαστήριο.

Μετά την απόφαση του δικαστηρίου, η υπηρεσία παιδικής προστασίας NSPCC δήλωσε ότι πρόκειται για «μία από τις χειρότερες υποθέσεις κακοποίησης που έχουν παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024