Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Παιδοψυχίατρος παρήγαγε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω τεχνητής νοημοσύνης

ΗΠΑ: Παιδοψυχίατρος παρήγαγε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω τεχνητής νοημοσύνης

Καταδικάστηκε σε 40 χρόνια φυλάκισης

Ένας παιδοψυχίατρος της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 40 ετών επειδή χρησιμοποίησε τεχνητή νοημοσύνη για να μετατρέψει αθώες φωτογραφίες παιδιών σε πορνογραφικό υλικό.

Ο 41χρονος David Tatum, θα πρέπει επίσης να εκτίσει 30 χρόνια αποφυλάκισης υπό επιτήρηση επειδή κατέγραψε κρυφά πολλούς εφήβους – συμπεριλαμβανομένων πολλών μελών της οικογένειάς του και ενός ασθενή – να γδύνονται.

Παραδέχτηκε αργότερα ότι ήταν ηδονοβλεψίας

Είχε φτάσει στο σημείο να κινηματογραφήσει και την ξαδέρφη του

«Είναι φρικτό να πιστεύει κανείς ότι κάποιος θα κατέγραφε κρυφά παιδιά να γδύνονται και να κάνουν ντους για τη δική του σεξουαλική ικανοποίηση. Και όταν τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι το άτομο αυτό είναι ένας γιατρός στον οποίο έχει ανατεθεί να βοηθάει παιδιά σε δύσκολες ψυχολογικές καταστάσεις, είναι αδιανόητο», δήλωσε ο Robert DeWitt, ειδικός πράκτορας επικεφαλής του FBI στη Βόρεια Καρολίνα.

Η δικαστική απόφαση έρχεται έξι μήνες μετά την καταδίκη του Tatum για μία κατηγορία παραγωγής παιδικής πορνογραφίας, μία κατηγορία μεταφοράς παιδικής πορνογραφίας και μία κατηγορία κατοχής παιδικής πορνογραφίας.

Η δράση του ξεκίνησε το 2016

Σύμφωνα με το New York Post, ο ψυχίατρος παιδιών και εφήβων πέρασε πέντε χρόνια συλλέγοντας πληθώρα υλικού παιδικής πορνογραφίας, αρχής γενομένης από το 2016, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη δίκη του.

Εκείνη τη χρονιά, κατέγραψε κρυφά την 15χρονη ξαδέλφη του και άλλα ανήλικα μέλη της οικογένειας καθώς γδύνονταν και έκαναν ντους σε ένα οικογενειακό εξοχικό στο Μέιν.

Ο Tatum κατέγραψε μια πρώην ασθενή της πολλές φορές κατευθύνοντας μια κάμερα κάτω από τη φούστα της κατά τη διάρκεια μιας από τις συνεδρίες θεραπείας της. Είχε κλείσει τα 18 μόλις πέντε ημέρες πριν από την επίσκεψη, αλλά ο Tatum έγραψε στις σημειώσεις του ότι ήταν μόλις 17 ετών, υποδεικνύοντας ότι καταλάβαινε ότι κινηματογραφούσε παιδική πορνογραφία, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα.

Όταν τα δικά του βίντεο δεν ήταν πλέον αρκετά, ο Tatum στράφηκε σε έναν ιστότοπο για να μεταβάλει ψηφιακά ντυμένες εικόνες ανηλίκων.

Όταν τελικά συνελήφθη το 2021, ο Tatum είχε πάνω από 1.000 τίτλους παιδικής πορνογραφίας, συμπεριλαμβανομένων βίντεο που περιείχαν τη φράση «PTHC«, που σημαίνει pre-teen hardcore, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.

Ο Tatum παραδέχτηκε αργότερα ότι ήταν ηδονοβλεψίας. Μετά την αποφυλάκισή του από την ομοσπονδιακή φυλακή, ο Tatum θα πρέπει να εγγραφεί ως σεξουαλικός παραβάτης.

Sports in

Τα τρία μεγάλα «μπαμ» του καλοκαιριού από το NBA (vids)

Οι τρεις παίκτες που αναμένεται να αποχαιρετήσουν το NBA για τα… μάτια της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024