Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Προϊόντα ομορφιάς: Ποια αξίζουν μια θέση στη λίστα της Black Friday

Προϊόντα ομορφιάς: Ποια αξίζουν μια θέση στη λίστα της Black Friday

Η Black Friday μας δίνει την μοναδική ευκαιρία να φρεσκάρουμε τις skincare συνήθειές μας επιλέγονται τα καλύτερα και πιο χρήσιμα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης.

Ποια δεν αγαπά την skincare ρουτίνα της στο τέλος μιας δύσκολης και πολυάσχολης ημέρας; Πρόκειται για εκείνη την μοναδική στιγμή που αφαιρούμε μακιγιάζ, σκόνες και ρύπους που μπορεί να έχουν συγκεντρωθεί στην επιφάνεια της επιδερμίδας και στην συνέχεια εφαρμόζουμε τα σωστά καλλυντικά για την φροντίσουμε, να την ανανεώσουμε και να την βοηθήσουμε να τονωθεί σε βάθος όσο κοιμόμαστε.

Εκμεταλλευόμαστε λοιπόν την Black Friday, που έχει ήδη ξεκινήσει στο SHOPFLIX.GR και βρίσκουμε, σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές, τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης, τα οποία θα παραλάβουμε στην πόρτα μας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Μάλιστα θα τα παραλάβετε όλα σε μία μόνο παράδοση χάρη στην καινοτόμα υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA για ολοκληρωμένο skincare με την μία!

Skincare με τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές

Βήμα #1 Καθαρισμός

Το πρώτο πράγμα που κάνουμε στο τέλος της ημέρας, μετά την δουλειά, τις υποχρεώσεις – επαγγελματικές και προσωπικές – ακόμα και το γυμναστήριο, είναι ο καθαρισμός, για να βοηθήσουμε την επιδερμίδα να αναπνεύσει, απομακρύνοντας το μακιγιάζ, ρύπους, έλαια και νεκρά κύτταρα που μπορεί να έχουν συσσωρευθεί.

Ο Αφρός Καθαρισμού Apivita Cleansing Creamy Προσώπου & Ματιών είναι η ιδανική επιλογή για την απομάκρυνση ρύπων και μακιγιάζ με αντισηπτική και αντιοξειδωτική δράση με άμεση ενυδάτωση. Πρόκειται για έναν πρακτικό και κρεμώδη αφρό που καθαρίζει απαλά πρόσωπο και μάτια χωρίς να ερεθίζει ή να αφυδατώνει την επιδερμίδα.

Οι ήπιοι καθαριστικοί παράγοντες και η φυσική σαπωνάρια (σαπουνόχορτο) που χρησιμοποιείται αντί για σαπούνι, καθαρίζουν αποτελεσματικά χωρίς να ερεθίζουν και χωρίς να αφυδατώνουν. Η ελιά και οι πρωτεΐνες σιταριού ενυδατώνουν και θρέφουν την επιδερμίδα.

Το βιολογικό εκχύλισμα λεβάντας καταπραΰνει αποτελεσματικά ενώ η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία. Κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Βήμα #2 Ενυδάτωση

Η ενυδάτωση του προσώπου είναι κομβικής σημασίας για να ξυπνάμε κάθε μέρα με ξεκούραστη και νεανική όψη. Η Vichy Liftactiv Collagen Specialist Face Cream είναι εμπνευσμένη από τη νέα γενιά μη επεμβατικών αισθητικών διαδικασιών και αποτελεί το κλειδί για νεανική επιδερμίδα.

Εμπλουτισμένη με τα πιο ισχυρά δερματολογικά συστατικά φυσικής προέλευσης, υποαλλεργική, δοκιμασμένη σε ευαίσθητες επιδερμίδες, συνιστάται για τις γυναίκες που αναζητούν εξαιρετική αντιγηραντική αποτελεσματικότητα, θέλουν να αποκτήσουν ξανά υγιή επιδερμίδα και προτιμούν τα συστατικά φυσικής προέλευσης.

Ενεργοποιεί τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας, διορθώνοντας τα αποτελέσματα της απώλειας του κολλαγόνου. Έχει υπέροχη υφή, με όλη την απαλότητας μιας βελούδινης πούδρας, για άμεση αίσθηση ανόρθωσης και άνεσης. Έχει αποδεδειγμένα και ορατά αποτελέσματα ως προς τις ρυτίδες, το σφρίγος, τη χαλάρωση, το χρωματικό τόνο και τις κηλίδες.

Προσφέρει 48ωρη ενυδάτωση, χαρίζει άμεσα τόνωση, βελτίωση ανάγλυφου επιδερμίδας και άμεση λείανση. Μετά από 8 ώρες χαρίζει ενυδάτωση. Μετά από 4 εβδομάδες μειώνει τις ρυτίδες, χαρίζει πιο γεμάτη επιδερμίδα. Μετά από 8 εβδομάδες επανασμιλεύει το περίγραμμα, μειώνει σημαντικά την χαλάρωση και τις δυσχρωμίες.

Εξίσου ισχυρή είναι και η Κρέμα Προσώπου Frezyderm Moisturizing Plus. Η πλούσια και απαλή της σύνθεση ενυδατώνει πρόσωπο και λαιμό.

Προσφέρει δυναμική και σε βάθος ενυδάτωση στα 3 επίπεδα της επιδερμίδας, χάρη στο σύμπλεγμα 3 τύπων υαλουρονικού οξέος διαφορετικού βάρους και διαδερμικής διαβατότητας, τα φυτικά εκχυλίσματα και τα ενεργά συστατικά σύκου που περιέχει.

Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης για τη διψασμένη επιδερμίδα σας που προστατεύει το DNA του δέρματος από το οξειδωτικό stress.

Παράλληλα, ενεργοποιεί τους μηχανισμούς γονιδιακής έκφρασης του δέρματος και αυξάνει την παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα οι πρώτες λεπτές γραμμές να μειώνονται, η επιδερμίδα να είναι πιο σφριγηλή και να αυξάνεται η ελαστικότητα του δέρματος. Είναι η καθημερινή απολαυστική περιποίηση του δέρματος.

Βήμα #3 Φροντίδα ματιών

Η ξηρότητα στην εξαιρετικά ευαίσθητη περιοχή των ματιών μπορεί να προκαλέσει έντονα σημάδια γήρανσης και να αποδυναμώσει το βλέμμα, κάνοντάς το θαμπό. Για αυτό η επαρκής ενυδάτωση της είναι κομβικής σημασίας.

Η Κρέμα Ματιών La Roche Posay Toleriane Dermallergo σας χαρίζει την καθημερινή ενυδατική, επανορθωτική φροντίδα που χρειάζεστε για τα μάτια σας, με την δύναμη της επιστήμης του μικροβιώματος.

Άμεσα ενυδατώνει και ανακουφίζει από την αίσθηση κνησμού.  Με άμεση τριπλή αποτελεσματικότητα: κατά των ερεθισμών, κατά του κνησμού, κατά της ερυθρότητας. Kατάλληλο για δέρμα με τάση εκζέματος. Oφθαλμολογικά ελεγμένο και ελεγμένο σε δέρμα με τάση αλλεργίας.

Βήμα #4 Έξτρα ενίσχυση

Όλες έχουμε εκείνο το καλλυντικό, που ανάλογα με τις ανάγκες μας, μπορεί να απογειώσει την επιδερμίδα μας, χαρίζοντάς της μοναδική λάμψη. Το Serum La Roche Posay Pure Vitamin C10 δίνει ακριβώς αυτό και ακόμα περισσότερα.

Αναδεικνύει όλη τη λάμψη του ευαίσθητου δέρματος, διορθώνει τα σημάδια γήρανσης και βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδας. Διαθέτει ανάλαφρη υφή που απορροφάται γρήγορα και βελούδινο και μη λιπαρό φινίρισμα.

Εφαρμόστε το πρωί σε πρόσωπο και λαιμό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών. Χρησιμοποιήστε σε συνδυασμό με αντιηλιακή προστασία SPF. Αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό αποτελεσματικών συστατικών.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024