Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δεν είναι για κλειστοφοβικούς - Μέσα σε ένα από τα μικρότερα σπίτια του κόσμου

Δεν είναι για κλειστοφοβικούς – Μέσα σε ένα από τα μικρότερα σπίτια του κόσμου

Θα μένατε ποτέ σε ένα τέτοιο σπίτι;

Με τις τιμές… στα πάντα να έχουν αυξηθεί γύρω μας, συμπαρασύροντας μαζί τους και τις τιμές των ακινήτων προς ενοικίαση τόσο περισσότεροι άνθρωποι αναζητούν ένα μικρό σπίτι με όσο το δυνατόν μικρότερο ενοίκιο.

Συνεπώς, δεν είναι λίγοι αυτοί που αναζητούν ένα πιο μικρό σπίτι, προκειμένου να μπορέσουν να το αντέξουν οικονομικά. Έχουμε δει άλλωστε ακόμη και δωμάτια μόλις 5 τετραγωνικών, τα οποία νοικιάζονται και μάλιστα σχετικά εύκολα, ενώ ακόμα και στην Ελλάδα σπίτια 6 και 9 τετραγωνικών μέτρων στο κέντρο της Αθήνας πωλούνται για σχεδόν 40.000 ευρώ.

Ένα αντίστοιχο παράδειγμα είδαμε πρόσφατα και στο βίντεο του διάσημου Youtuber, Norm Nakamura, o οποίος επισκέφτηκε το χειρότερο μικρό σπίτι της Ιαπωνίας και κατά πάσα πιθανότητα του κόσμου, το οποίο βρίσκεται στο Τόκιο.

Το κτίριο, στο οποίο βρίσκεται το συγκεκριμένο διαμέρισμα, είναι ένα από τα πιο στενά που έχουμε δει, με την κατασκευή του να προκαλεί την περιέργεια των περαστικών.

Με πλάτος μόλις 2,5 μέτρα, το σπίτι δεν ενδείκνυται για κλειστοφοβικούς, μιας και οι κινήσεις που μπορεί να κάνει κάποιος εκεί μέσα είναι περιορισμένες. Όσο για τις παροχές του σπιτιού; Yπάρχει μια μικροσκοπική κουζίνα, ένας χώρος – πιθανότατα – για το κρεβάτι κι ένα μπάνιο με ντουζιέρα.

Παρά τους περιορισμούς του ακινήτου, φαίνεται πως η τιμή του το κάνει ιδιαίτερα ελκυστικό σε φοιτητές ή σε όποιον θέλει να μείνει για λίγους μήνες στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, μιας και κοστίζει 245 ευρώ τον μήνα.

Το βίντεο του Youtuber κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερες από 6 εκατομμύρια προβολές, με τον κόσμο να είναι ξεκάθαρος στα σχόλια, σχετικά με το αν θα έμενε εκεί ή όχι.

Δείτε το εν λόγω σπίτι

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024