Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασίλης Τερλέγκας: Νέο video από την επίθεση που δέχθηκε ο τραγουδιστής ενώ τραγουδούσε

Βασίλης Τερλέγκας: Νέο video από την επίθεση που δέχθηκε ο τραγουδιστής ενώ τραγουδούσε

Εκεί που η διασκέδαση κατέληξε σε τσακωμό.

Ο Βασίλης Τερλέγκας βίωσε ένα άσχημο περιστατικό ενώ τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο στην Αυστραλία. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής απευθύνθηκε σε μια κοπέλα που διασκέδαζε λέγοντας της:

«Μωρό μου, Παναγία μου. Κουκλάρα μου». Τρεις λέξεις του που ήταν αρκετές για να ανάψουν τα αίματα. όταν ένας άνδρας σηκώθηκε και έπιασε τον τραγουδιστή από τον λαιμό.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή στο TLive όλα ξεκίνησαν από μια παραγγελιά: .

«Μου ζήτησε το παλικάρι ένα τραγούδι και του είπα “θα το πω μετά” και στεναχωρήθηκε που του είπα “θα το πω μετά”» είπε αρχικά.

«Πήγε να μου πάρει το σταυρό γιατί δεν του είπα το τραγούδι. Δεν με χτύπησε. Πολύ καλό παιδί ήταν. Απλώς, δεν του το είπα στην ώρα του… Τίποτα… Όλοι ήταν μεθυσμένοι, πετάγανε λουλούδια, “χαμός στο ίσωμα”. Τον γνωρίζω τον άνθρωπο. Είναι φίλοι μου παιδιά, έρχονται στην Αθήνα και με βλέπουν  αυτοί… Όλη η παρέα αυτή. Δεν χειροδίκησε ο άνθρωπος, ούτε με χτύπησε, ούτε με άγγιξε το παιδί με κακή προαίρεση. Ίσα – ίσα που του μίλαγα μετά.  Αυτό  δεν  είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που έχω τραβήξει. Και είναι και φίλοι μου, έτσι;   Όσο πιο γνωστοί είναι, τόσο πιο πολλές απαιτήσεις έχουν μερικές φορές. Δεν είναι κακό αυτό» δήλωσε στην εκπομπή του Alpha ο Βασίλης Τερλέγκας και ερωτηθείς για τις φράσεις θαυμασμού που είπε σε γυναίκα απάντησε: «Σε όλον τον κόσμο εκφράζω τον θαυμασμό μου».

Το νέο video

Σήμερα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, στο Πρωινό προβλήθηκε ένα άλλο βίντεο. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από άλλη οπτική γωνία, που δείχνει τον χαμό που προκλήθηκε από την επίθεση του θαμώνα στον Βασίλη Τερλέγκα. Δημιουργήθηκε χαμός στο νυχτερινό κέντρο, με άλλους θαμώνες να προσπαθούν να συγκρατήσουν τον εκνευρισμένο πελάτη.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024