Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κιμ Καρντάσιαν: Με κενά και απώλεια μνήμης λόγω υπερκόπωσης

Κιμ Καρντάσιαν: Με κενά και απώλεια μνήμης λόγω υπερκόπωσης

Η Κιμ Καρντάσιαν δεν μπορεί να πει όχι στους ανθρώπους, γιατί φοβάται ότι θα της γυρίσουν την πλάτη

Μπορεί το κοινό να την βλέπει να κάνει τα σόου της, με τις προκλητικές της εμφανίσεις και τα αποκαλυπτικά της ρούχα, αλλά ακόμη κι η Κιμ Καρντάσιαν κινδυνεύει από τον εαυτόν της, την υπερ-έκθεση και την πέρα από τις δυνάμεις της απασχόληση, όσο κι αν εμείς δεν αναγνωρίζουμε ακριβώς ποια είναι η «δουλειά» της.

Τη βλέπουμε ως τηλε-περσόνα, μοντέλο, επιχειρηματία και ως μια περιφερόμενη φιγούρα. Δεν αντιλαμβανόμαστε ενδεχομένως ότι πίσω απ’ όλο αυτό το καλοστημένο θεαθήναι, υπάρχει πολύ εργασία και ενασχόληση, αφού άλλωστε κατορθώνει να στηρίξει και το brand της «SKIMS».

Φόβοι για την υγεία της

Με προσωπικό κόστος η υπερ-προβολή

Το «φάτε μάτια ψάρια» που έχει βασίσει όλη της την επιχείρηση, έχει πλέον κόστος και για την προσωπική της υγεία.

Οι θαυμαστές και οι ακόλουθοί της νιώθουν ανησυχία για την κατάστασή της, καθώς στην προσπάθειά της να «τρέφει» συνεχώς όλο αυτό το κοινό με καινούρια ερεθίσματα που προκαλούν το ενδιαφέρον τους, εξαντλείται η Κιμ Καρντάσιαν. Χάνει τον εαυτόν της κυριολεκτικά και βάζει σε κίνδυνο τη σωματική, ψυχική και πνευματική της υγεία.

Η ίδια η 43χρονη παραδέχτηκε ότι όντως δεν θυμάται κάποια από τα πράγματα που έχει κάνει

Ανησυχεί και η μητέρα της

Με κενά και απώλεια μνήμης λόγω υπερκόπωσης

Όσοι παρακολουθούν επισταμένως την καριέρα της και τις εμφανίσεις της, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την πορεία της, την ισορροπία της ως ατόμου και τη διαύγειά της.

Το πρόγραμμά της είναι πολύ έντονο, από δραστηριότητα σε δραστηριότητα, και θέτει υπό αμφισβήτηση τη σωματική της ακεραιότητα.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών παρουσιάστηκε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «The Kardashians», μετά από ένα εξαντλητικό ταξίδι στη Νέα Υόρκη, παρουσιάστηκε να υποφέρει από κενά καθώς και από απώλεια μνήμης.

«The Kardashians»

Η κατάσταση αυτή ήρθε μετά από έναν τεράστιο όγκο εκδηλώσεων και εμφανίσεων που είχε να χειριστεί επαγγελματικά. Οπότε η αντοχή της διαταράχθηκε και οι θαυμαστές της φοβούνται ότι θα έχει επιπτώσεις μακροπρόθεσμα στην πορεία της.

Η ίδια η 43χρονη παραδέχτηκε ότι όντως δεν θυμάται κάποια από τα πράγματα που έχει κάνει, όπως επίσης νιώθει μια ομίχλη στο κεφάλι της να κυριαρχεί για κάποια θέματα.

Γι’ αυτό και η μητέρα της ανησυχεί σοβαρά για την κόρη της, μήπως βρίσκεται στα πρόθυρα burn out.

Η Κιμ Καρντάσιαν αποδίδει την εξέλιξη αυτή στην αδυναμία της να πει όχι στους ανθρώπους, γιατί φοβάται μήπως τους χάσει και δεν έχει πλέον την υποστήριξή τους σε αυτά που επιθυμεί. Εάν τους δυσαρεστήσει, ανησυχεί ότι θα της γυρίσουν την πλάτη.

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024