Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αντριάνα Λίμα απαντά στα σχόλια για επεμβάσεις: «Είμαι μια κουρασμένη μαμά»

Η Αντριάνα Λίμα απαντά στα σχόλια για επεμβάσεις: «Είμαι μια κουρασμένη μαμά»

Αρκετοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν στα social media ότι το πρόσωπό του supermodel Αντριάνα Λίμα στην τελευταία της εμφάνιση ήταν εμφανώς διαφορετικό.

Με τα πληκτρολόγια να έχουν πάρει φωτιά και τους χρήστες να σχολιάζουν την «πειραγμένη» εμφάνιση της Αντριάνα Λίμα, το διάσημο supermodel έδωσε τη δική του απάντηση.

«Αυτό είναι το πρόσωπο μιας κουρασμένης μαμάς που έχει μια κόρη στην εφηβεία, μία κόρη λίγο πριν μπει στην εφηβεία, ένα αγόρι ενός έτους που μαθαίνει να περπατάει και τρία σκυλιά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε στο σχόλιο που συνόδεψε φωτογραφία με το πρόσωπό της να μην έχει ίχνος μακιγιάζ.

Η Αντριάνα Λίμα απαντά στα σχόλια για την εμφάνισή της

Η Αντριάνα Λίμα απαντά στα σχόλια για την εμφάνισή της

Η απάντηση της Αντριάνα Λίμα έρχεται μετά τη φωτογράφηση της στο «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes» στο κόκκινο χαλί στο Λος Άντζελες την Τρίτη.

Η καλλονή από τη Βραζιλία εντυπωσίασε φορώντας ένα μαύρο μακρυμάνικο φόρεμα με κόκκινα σχέδια, αλλά οι περισσότεροι εστίασαν την προσοχή τους στο πρόσωπό της.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που υπέθεσαν ότι η 42χρονη Λίμα πιθανότατα είχε κάνει κάποια πλαστική επέμβαση, καθώς κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι εξακολουθούσε να έχει «πρήξιμο σε ορισμένες περιοχές σε σύγκριση με άλλες».

«Δεν είχα ιδέα ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο», σχολίασε κάποιος με ένα άλλο να αναφέρει: «Δεν έχει μόνο μάτια αλεπούς, αλλά έχει κάνει δουλίτσα και στη μύτη».

Άλλοι λιγότερο επικριτικοί απέδωσαν την αλλαγή στο πρόσωπό της στον τρόπο που εφάρμοσε το μακιγιάζ της λέγοντας: «Θα εκπλαγείτε από τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένα διαφορετικό μακιγιάζ».

Αρκετοί έσπευσαν επίσης να υπερασπιστούν τη Λίμα. «Πήρε βάρος αυτό είναι όλο. Εξακολουθεί να είναι 100 φορές πιο σέξι από οποιαδήποτε από εμάς», έγραψε μια θαυμάστρια της.

«Οι άνθρωποι σε αυτά τα σχόλια ξέχασαν πώς λειτουργούν τα σώματα. Είναι άνθρωπος. Είναι μητέρα. Εξελισσόμαστε και το ίδιο κάνουν και τα σώματά μας».

«Αποδέξου ποια είσαι»

Η Αντριάνα Λίμα, η οποία πρόσφατα επέστρεψε ως μοντέλο για τη Victoria’s Secret, καλωσόρισε τον γιο της Cyan Lima Lemmers, με τον σύντροφό της Andre Lemmers τον Αύγουστο του 2022.

Έχει επίσης αποκτήσει δύο κόρες τη Valentina, 14, και τη Sienna, 10, με τον πρώην σύζυγό της, Marko Jarić. Μετά από πέντε χρόνια γάμου, το πρώην ζευγάρι χώρισε το 2014.

Η Αντριάνα Λίμα είχε ανοιχτεί στο περιοδικό People νωρίτερα μέσα στον χρόνο για το πώς επιλέγει να αγκαλιάσει το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη.

«Κάθε μέρα πρέπει να υπενθυμίζω στον εαυτό μου ‘άκου, αποδέξου ποια είσαι’» είχε δηλώσει σε εκδήλωση για τη Victoria’s Secret.

«Είναι ένα μεταβατικό σώμα αυτή τη στιγμή γιατί έκανα ένα μωρό. Μόλις δημιούργησες μια ζωή. Είναι τόσο μεγάλη ευλογία. Κάθε σώμα έχει διαφορετική αντίδραση με την εγκυμοσύνη και μετά την εγκυμοσύνη», σημείωνε χαρακτηριστικά.

Η Αντριάνα Λίμα ενώ κάνει πασαρέλα

Η Αντριάνα Λίμα ενώ κάνει πασαρέλα

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024