Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάρι και Γουίλιαμ: Πού βαδίζει η σχέση τους – Τι τους ενώνει και τι τους χωρίζει

Χάρι και Γουίλιαμ: Πού βαδίζει η σχέση τους – Τι τους ενώνει και τι τους χωρίζει

Ο... αποστάτης Χάρι και πώς τον βλέπει ο αδερφός του - Η «απειλή» για το Στέμμα

Η ζωή τους είναι ανοιχτό βιβλίο σε όλα τα ταμπλόιντ του πλανήτη από τότε που ήρθαν σ’ αυτόν τον κόσμο. Ο Χάρι και ο Γουίλιαμ μπορεί να γεννήθηκαν πρίγκιπες, έχουν περάσει όμως από τα δικά τους σαράντα κύματα, κάτι που αποτυπώνεται πλέον και στη μεταξύ τους σχέση.

Τους ενώνει το κοινό παιδικό τραύμα της μητρικής απώλειας

Η διάσταση και η όψιμη… ενηλικίωση

Μπορεί όλοι να γνωρίζουν γαργαλιστικές λεπτομέρειες για την προσωπική τους ζωή, να έχουν παρακολουθήσει σε «ζωντανή σύνδεση» τον γάμο και το διαζύγιο των γονιών τους, τον θάνατο και την κηδεία της μητέρας τους, τους δικούς τους γάμους, τη γέννηση των παιδιών τους, ωστόσο έχουμε ελάχιστη αντίληψη για το αισθάνονται αυτά τα παιδιά, τις τους δένει και τις τους χωρίζει ως αδέρφια.

Έχουμε βεβαίως τη συναισθηματική εκδοχή του Χάρι που αποχωρώντας από το Παλάτι, αποποιούμενος τα προνόμιά του και φυσικά το αυστηρό πρωτόκολλο, μπόρεσε να κινηθεί αυτοβούλως. Γνωρίζουμε ωστόσο ελάχιστα για τον Γουίλιαμ, παρόλο που τα καθήκοντά του είναι δημόσια και τόσο προβεβλημένα.

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στο Παλάτι, ο Χάρι αποκαλούνταν «αποστάτης»

Ο Βασιλιάς Κάρολος δεν θα είχε φανταστεί ποτέ έτσι την παραμονή του στον θρόνο

Πού βαδίζει η σχέση τους, τα… αγκάθια

Η τελευταία εξέλιξη με τα γενέθλια του βασιλιά Κάρολου, τη μη πρόσκληση του Χάρι και της Μέγκαν και φυσικά την κραυγαλέα απουσία τους, ανακίνησε και πάλι τα βασιλικά «ύδατα» και τις ιστορίες γύρω απ’ αυτά.

Πιο πριν, η κυκλοφορία του βιβλίου του Χάρι με τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Spare» είχε μεγαλώσει την απόσταση ανάμεσα στα δύο αδέρφια που τα χωρίζει τα τελευταία χρόνια και ο Ατλαντικός Ωκεανός.

Ένα νέο βιβλίο, από τα πολλά που γράφονται κατά καιρούς για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, έρχεται να ρίξει λάδι στη φωτιά. Πρόκειται για το έργο του Omid Scobie, με τίτλο «Endgame» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 28 Νοεμβρίου.

Ο Χάρι στα μάτια του Στέμματος – και ό,τι αυτός ο θεσμός εκπροσωπεί- αποτελεί «απειλή», σύμφωνα με το βιβλίο

Ο θάνατος της Ελισάβετ οδήγησε σε κοινή εμφάνιση τα δύο ζευγάρια

Αδιαφορία, αποστασία, απειλή

Σύμφωνα με τον συγγραφέα, παρόλο που ίσως δεν είναι ορατή κάποια πρακτική αλλαγή στις σχέσεις τους, ανάμεσα στα δύο αδέρφια, τον πρίγκιπα της Ουαλίας και διάδοχο του θρόνου και τον Δούκα του Σάσεξ που ζει πλέον στην Καλιφόρνια, εκείνο που έχει κάνει πιο ψυχρή και σκληρή την κατάσταση μεταξύ τους είναι η αδιαφορία, όπως αναφέρεται σε αποκλειστικό δημοσίευμα του «PEOPLE».

Ο ίδιος υποστηρίζει στο βιβλίο του ότι σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στο Παλάτι, ο Χάρι αποκαλούνταν «αποστάτης» και αυτή ήταν και η οπτική του Γουίλιαμ απέναντι στον αδερφό του.

Σε ό,τι αφορά το Παλάτι, ο Scobie αναφέρει ότι τώρα υπάρχει μια πραγματική πρόκληση να μάθει και να υιοθετήσει στοιχεία από τη μοντέρνα κοινωνία και να διορθώσει ίσως λάθη του παρελθόντος. Είναι τώρα η ώρα για τη δική τους κίνηση στη «σκακιέρα».

Ο Χάρι στα μάτια του Στέμματος – και ό,τι αυτός ο θεσμός εκπροσωπεί- αποτελεί «απειλή», σύμφωνα με το βιβλίο, ιδίως ο ελεύθερος τρόπος σκέψης του, έξω από το δικό τους στενό πλαίσιο και πρωτόκολλο, τον κάνει αυτομάτως και «εχθρό» τους. Σύμφωνα με τον Scobie, ίσως αυτός να είναι κι ένας λόγος που η σχέση των δύο αδερφών είναι… χωρίς επιστροφή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024