Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Γιακουμάκης

Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της Εθνικής ο Γιακουμάκης

Ο Γιώργος Γιακουμάκης ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης.

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας εν όψει των δύο αναμετρήσεων με Νέα Ζηλανδία (17/11, φιλικό) και Γαλλία (21/11, προκριματικά EURO).

Ο Γκουστάβο Πογέτ είδε σήμερα τον Γιώργο Γιακουμάκη να ενσωματώνεται  στη προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ο διεθνής επιθετικός ήρθε στην Αθήνα από τις ΗΠΑ

Ο 29χρονος επιθετικός είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ και μετά το τελευταίο ματς με την ομάδα του, πήρε το πρώτο αεροπλάνο προκειμένου να μπει στις προπονήσεις της Εθνικής. Επίσης, ο Έλληνας άσος ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης, έτσι ώστε να μπει σταδιακά με το υπόλοιπο γκρουπ.

Πάει για sold-out το Ελλάδα-Γαλλία

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της ΕΠΟ, το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Γαλλία στην Opap Arena οδεύει προς sold-out αφού έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ ενημερώνει τους Έλληνες φιλάθλους, ότι προς διάθεση απομένουν πλέον πολύ λίγα εισιτήρια και σύντομα αναμένεται και αυτά να εξαντληθούν. Υπενθυμίζεται ότι η αγορά των εισιτηρίων μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο ηλεκτρονικά πατώντας ΕΔΩ και ΕΔΩ. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: 20€ στις θύρες 41, 42, 43, 44 30€ στις θύρες 37, 39, 45, 47 40€ στις θύρες 1, 2, 38, 40, 46, 48 55€ στις θύρες 3, 6, 5, 8, 9, 10, 11, 12 Για την είσοδο παιδιών ηλικίας έως 12 ετών προβλέπεται έκπτωση 50%. Για χρήστες αμαξιδίου πληροφορίες παρέχονται τηλεφωνικά στο 210-9306000.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Έλληνες φιλάθλους για την ανταπόκρισή τους στην αγορά εισιτηρίου για τον αγώνα Ελλάδα-Γαλλία. Ταυτόχρονα, τους καλεί να σπεύσουν να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους.

Σε όσους αγοράσουν εισιτήριο, η ΕΠΟ υπενθυμίζει ότι λόγω της αυξημένης προσέλευσης και των αυστηρών μέτρων ασφαλείας που θα ισχύσουν, η άφιξή τους στο γήπεδο πρέπει να έχει ολοκληρωθεί τουλάχιστον 45 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

Η ΕΠΟ υπενθυμίζει στους Έλληνες φιλάθλους ότι πέραν της έγκαιρης προσέλευσης, θα πρέπει να ακολουθούν τις υποδείξεις των αρχών και να γνωρίζουν ότι απαγορεύεται να φέρουν μαζί τους μια σειρά αντικειμένων τα οποία απεικονίζονται στη φωτογραφία»:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024