Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Ντέμι Μουρ γιορτάζει τα γενέθλια του σκύλου της με φωτογραφίες από την Ελλάδα

Η Ντέμι Μουρ γιορτάζει τα γενέθλια του σκύλου της με φωτογραφίες από την Ελλάδα

Η αγαπημένη ηθοποιός Ντέμι Μουρ γιόρτασε τα γενέθλια του τετράποδου φίλου της με φωτογραφίες από τις εξορμήσεις της στην Ελλάδα.

Ο καλύτερος φίλος της Ντέμι Μουρ δεν είναι άλλος από την τετράποδη Pilaf, το μικροσκοπικό τσιουάουα που της κάνει παρέα εδώ και τρία χρόνια, και είχε χτες τα γενέθλιά του.

Η Ντέμι Μουρ εχει κάνει δεκάδες εμφανίσεις παρέα με την Pilaf, σε ορισμένες από τις οποίες την είχε τοποθετήσει σε ειδικούς μάρσιππους, που ήταν ασορτί με τα ρούχα της.

Η μικρή Pilaf, ένα σκυλάκι που χωράει στις δύο παλάμες της σταρ εξ’ ου και το παίρνει μαζί της παντού, είναι ένα από τα πιο διάσημα κατοικίδια της show business.

Η Ντέμι Μουρ εχει κάνει δεκάδες εμφανίσεις παρέα με την Pilaf, σε ορισμένες από τις οποίες την είχε τοποθετήσει σε ειδικούς μάρσιππους, που ήταν ασορτί με τα ρούχα της.

Οι φωτογραφίες της Ντέμι Μουρ από την Ελλάδα

Η Pilaf έχει κάνει διάσημες γνωριμίες, μιας και μεταξύ άλλων έχει συναντηθεί με τον Jeremy Allen White (The Bear), ενώ έχει παραβρεθεί σε αρκετές πασαρέλες οίκων όπως ο Dior και ο Versace.

Για να τιμήσει την Pilaf, η Ντέμι Μουρ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από φωτογραφίες, εκ των οποίων οι δύο πρώτες δείχνουν την Pilaf στην Ελλάδα.

Η μία είναι πάνω σε σκάφος, πιθανότατα κάπου στα Ιόνια νησιά και η δεύτερη στο Λιστόν της Κέρκυρας, με την Ντέμι Μουρ να γράφει στη λεζάντα «οι πολλές περιπέτειες της Pilaf, χρόνια πολλά μικρό ποντικάκι».

View this post on Instagram

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024