
Κωνσταντίνος Πλεύρης: Το δώρο προς την αγαπημένη του Τζόρτζια Σιακαβάρα για την πρεμιέρα της
Το παρών έδωσε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην πρεμιέρα της συντρόφου του Τζόρτζια Σιακαβάρα και της έκανε ένα ρομαντικό δώρο
Αχώριστο έχει γίνει το ζεύγος Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα.
Ο ερωτευμένος Πλεύρης παρευρέθηκε στο θέατρο για να στηρίξει την αγαπημένη του στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασής της και της προσέφερε ανθοδέσμη με 201 τριαντάφυλλα.
Η Τζόρτζια Σιακαβάρα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» λίγο πριν την έναρξη της παράστασης.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Έχουμε διπλή πρεμιέρα, σήμερα και την επόμενη Τετάρτη, γιατί είναι μικρό το θέατρο. Πάντα έχω δημιουργικό άγχος».
Τα 201 τριαντάφυλλα
Όσο για το αν γνωρίζει για το δώρο του συντρόφου της – ο οποίος έχει πει ότι θα έστελνε 201 τριαντάφυλλα- και για την παρουσία του στο θέατρο απάντησε: «Πού να ξέρω αν θα μου στείλει λουλούδια ο κύριος Πλεύρης. Δεν ξέρω. Υποθέτω θα έρθει». Ενώ για το αν υπάρχει κάποιος συμβολισμός πίσω από τον αριθμό 201, η Τζόρτζια Σιακαβάρα είπε: «ρωτήστε τον ίδιο».
Για τις κριτικές που έχει δεχθεί η παράσταση που συμμετέχει ανέφερε: «Ο κόσμος για το έργο -προς το παρόν- μου λέει πολύ καλά λόγια».
Σε ερώτηση για το τι σκοπεύει να κάνει μετά και για το αν θα βγει με τον αγαπημένο της είπε πως δεν ξέρει τι θα κάνει μετά.
- Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στον Ολυμπιακό – Η ανάρτηση των Πειραιωτών (vid)
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 7-9: Οι Ερυθρόλευκες πρωταθλήτριες, επέστρεψαν στον θρόνο τους
- Στολίσκος για τη Γάζα: Ακτιβιστές υπέβαλαν αναφορά κατά του Ισραήλ στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για βασανιστήρια
- Star Wars: Υπάρχει θαμμένος θησαυρός εκατομμυρίων κάτω από ένα χωράφι στην Αγγλία;
- Ο Κένι Νταλγκλίς αποκάλυψε ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο
- Φάμελλος: Κομπάρσος η κυβέρνηση Μητσοτάκη στην ακραία αύξηση των τιμών καυσίμων ή συνέταιρος στο πάρτι κερδοσκοπίας των διυλιστηρίων;

