Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Tο φως της θα με συντροφεύει μέχρι να την ξανασυναντήσω»

Συγκινεί ο αδελφός της Κάτιας Νικολαΐδου: «Tο φως της θα με συντροφεύει μέχρι να την ξανασυναντήσω»

Ο Τάκης Νικολαΐδης συγκίνησε με τα λόγια του για τον χαμό της αδερφής του.

Θλίψη σκόρπισε ο θάνατος της Κάτιας Νικολαΐδου σε ηλικία 58 ετών από καρκίνο. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από την ανάρτηση του αδερφού της, Τάκη Νικολαΐδη.

Σήμερα (9/11) μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό», αναφέροντας πώς θα θυμάται εκείνη την αγαπή που έδινε σε όλο τον κόσμο η αδελφή του. Μεταξύ άλλων, είπε πώς δεν γνωρίζει ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία της Κάτιας.

«Δεν θέλω να μιλήσω περισσότερο για την Κάτια. Ξέρετε πολύ καλά τι έχει περάσει, εσείς που τη γνωρίζατε. Δεν θέλω να δώσω λεπτομέρειες. Ήταν όπως την ξέρατε κι ακόμα πιο δυνατή. Το περιμέναμε από ένα σημείο και μετά. Τώρα ξεκινάω τη μέρα μου με τα διαδικαστικά, δεν ξέρω ακόμα πότε θα γίνει η κηδεία», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ήμασταν μαζί της χθες, όταν έφυγε από τη ζωή. Νομίζω ότι μιλάω για κάποιον άλλον, ωστόσο δυστυχώς μιλάω για την αδερφή μου. Θα θυμάμαι εκείνη την αγάπη που έδινε σε όλο τον κόσμο. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ δοτικός. Η Κάτια ήταν φως για όλους. Κι αυτό το φως εμένα θα με συντροφεύει μέχρι να την ξανασυναντήσω».

Δείτε το απόσπασμα

Η θλίψη για τη μεγάλη απώλεια του πατέρα της

Η χρονιά του 2022 ήταν δύσκολη για την Κάτια που έχασε τον πατέρα της και, με μια φωτογραφία αγκαλιά μαζί του, δεν είχε κρύψει τη θλίψη για την απώλεια που βίωνε. Ένα χρόνο μετά, έχοντας καταφέρει σπουδαία επιτεύγματα τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο -την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου του 2023- η αγαπημένη ηθοποιός και μαχήτρια της ζωής «έφυγε» πηγαίνοντας να συναντήσει τον πατέρα της.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024