Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η τελευταία ανάρτηση της Κάτιας Νικολαΐδου: «Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές»

Η τελευταία ανάρτηση της Κάτιας Νικολαΐδου: «Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές»

Η ηθοποιός είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση στις 30 Δεκέμβρη, κάνοντας παράλληλα και τον απολογισμό της.

Σε ηλικία μόλις 58 ετών έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο την Τετάρτη (08/11) η Κάτια Νικολαΐδου, με την είδηση του θανάτου τους να σκορπάει θλίψει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο.

Το 2023 η Κάτια Νικολαΐδου απείχε από τα social media, ενώ η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram έγινε τον Δεκέμβρη του 2022, παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Τότε η Κάτια Νικολαΐδου θέλοντας να αποχαιρετήσει το 2022, έκανε τον δικό της απολογισμό, τονίζοντας τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Το ‘22 ήταν η Χρονιά που μου δώσε τον μεγαλύτερο πόνο. Έχασα την Αγάπη τη Σταθερότητα το Στήριγμα μου. Έχασα ανθρώπους που τους θεωρούσα αναπόσπαστο κομμάτι μου. Έπεσα και σηκώθηκα άπειρες φορές, κλείνοντας το μάτι στο ακατόρθωτο! Κάποια στιγμή ένιωσα την ανάγκη να ζωγραφίσω. Πήρα καμβά κ πινέλα κ άρχισα χωρις να ξέρω τι κάνω! Το χέρι μου πήγε από μόνο του…. Κ κάπως έτσι Έφτιαξα το δέντρο της Ζωής! Της δικής μου ζωής!

Που ότι κ να συμβεί θ ανθίζει χρυσοκόκκινα κ φωτεινά! Από επιλογή! Ευχή μου για τον Καινούργιο Χρόνο είναι να μην τα παρατάμε ποτέ!!!!!Να κάνουμε το Ακατόρθωτο Κατορθωτό !!!!!Το δέντρο μας ν ανθίζει κ ν’ανθίζει κ ν’ανθίζει!!!!Η Χαρά παραμονεύει κάπου κοντά!!!! Καλή Χρονιά!!!!Σας γλυκοφιλώ!!!!», είχε γράψει η Κάτια Νικολαΐδου.

Η τελευταία ανάρτηση στο Instagram

Το «αντίο» από τον αδελφό της

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση την αποχαιρετά ο αδελφός της:

«Αγαπη μου… αδερφή μου.. αίμα μου… μαχήτρια μου!!! Σήμερα των αγγελων… διάλεξες την μέρα κορίτσι μου να ταξιδέψεις στην αιωνιοτητα!!!

Σήμερα άλλος ένα άγγελος θα είναι στον ουρανό… ο δικός μου αγγελος!!!

Η αυλαία έπεσε αγαπη μου… αλλά τα φώτα θα μείνουν ανοιχτά… όπως η ζωή σου που ήταν γεμάτη φως… Αγγελε μου αδερφή μου δεν θα βάλω μαυρο φόντο…κατάλευκο όπως ήταν όλη η ζωή σου

Σε αγαπω μέχρι το άπειρο !!!!!

Ξεκουράσου αδερφή μου ξεκουράσου κορίτσι μου μαχήτρια μου !!! Δεν θα φύγεις λεπτό από το μυαλό μου μέχρι να έρθει η ώρα να ξανασυναντηθούμε!!!

Σε λατρεύω αγγελε μου!!!»

Όσα έχει πει για τη «μάχη» με τον καρκίνο

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Θα σε δω στο πλοίο», όπου έλαβε πρωταγωνιστικό ρόλο, η Κάτια μίλησε για πρώτη φορά δημόσια για την μάχη με τον καρκίνο, το 2001. Η Κάτια γνώρισε το θαύμα, ξεπέρασε το πολύ δύσκολο πρόβλημα υγείας της και συνέχισε τη λαμπερή της καριέρα στο θέατρο αλλά και στην τηλεόραση με ρόλους σε σειρές που άφησαν εποχή όπως η «10η Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου και παρέμενε ενεργή ηθοποιός, φροντίζοντας να περνά αρκετό χρόνο ταξιδεύοντας, ειδικά στην Αμερική, όπου ζούσαν πολλοί φίλοι της.

Ξεμπέρδεψε με τον καρκίνο χάρη στην αισιοδοξία της

«Ποτέ δεν φοβήθηκα σε αυτή την ιστορία. Είπα ό,τι θέλει ο Θεός θα αποφασίσει, αλλά εγώ ήθελα να ζήσω. Είπα ότι θα το παλέψω με όση δύναμη έχω. Πιστεύω πάρα πολύ στον Θεό, αλλά πιστεύω πολύ και σε μένα. Το βοήθησα, το έσπρωξα προς τα εκεί. Ήθελα να είμαι εδώ σήμερα, καταλαβαίνεις; Αυτό δεν σημαίνει ότι κάποιοι άλλοι δεν το ήθελαν, αλλά ότι κάποιες φορές όλο αυτό σε παίρνει από κάτω. Ήμουν από τους τυχερούς ανθρώπους που μπόρεσα να το παλέψω. Άλλες φορές δεν σου δίνεται η δυνατότητα αυτή», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ενώ είχε τονίσει και τα εξής με την αισιοδοξία και την δυναμικότητα που την διακατείχε: «Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο! Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό! Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα και το είπα. Κυκλοφορούσα φαλακρή»!

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: NDP PHOTO

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024