Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κάτια Νικολαΐδου: Θρήνος για την ηθοποιό - Πέθανε ο πατέρας της

Κάτια Νικολαΐδου: Θρήνος για την ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για την Κάτια Νικολαΐδου.

Η  Κάτια Νικολαΐδου διανύει πολύ δύσκολες ώρες μετά την είδηση του θανάτου του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε τον θάνατος του αγαπημένου της πατέρα της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ηθοποιός θέλοντας να τιμήσει τη μνήμη του αποφάσισε να αναρτήσει μια φωτογραφία με τους δυο τους να χορεύουν.

Ο αγαπημένος πατέρας της  Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από την ζωή πριν 40 μέρες βυθίζοντας στη θλίψη όλη την οικογένεια. Η αγαπημένη ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα:

«40μέρες χωρίς εσένα Μπαμπά μου. Τίποτα δεν είναι ίδιο πια Πόσο μου λείπεις Μπαμπάκα μου».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Η  Κάτια Νικολαΐδου έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 1992 σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς Τμήμα Ηθών. Γνώρισε τεράστια επιτυχία κατά την δεκαετία του 90′ ενώ τα τελευταία χρόνια έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η γνωστή ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε όταν ήρθε αντιμέτωπη με τον καρκίνο.

«Έρχεται μία μέρα που ο καρκίνος σου χτυπά την πόρτα… Ήταν δύσκολο. Είχα μεγάλη θέληση! Ένιωθα ότι θα τα καταφέρω, είπα θα ζήσω, δεν πεθαίνω από αυτό. Ήταν στους λεμφαδένες, είχε περάσει στο λαιμό και στο κεφάλι… Ήταν στο τελευταίο στάδιο. Δεν ήθελα να κρυφτώ, βγήκα αμέσως και μίλησα για αυτό. Κυκλοφορούσα καραφλή. Ήμουν 7 ώρες  διασωληνωμένη για να μπαίνει μέσα το υγρό. Σε κάθε σταγόνα έλεγα «τώρα σκοτώνω ένα κύτταρο καρκινογόνο». Οι γονείς μου έπαθαν μεγάλο σοκ…. Ο άντρας μου αποφάσισε να φύγει… Μου κόστισε ο χωρισμός περισσότερο από την αρρώστια, σε ανθρώπινο επίπεδο. Μπορεί να μην ξημερώσει η άλλη μέρα και δεν είναι εκεί να σου κρατήσει το χέρι…»

Η Κάτια Νικολαΐδου έχει μιλήσει επίσης, για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στο θέατρο, αποκαλύπτοντας και την δική της προσωπική εμπειρία.

«Όταν συνέβη αυτό στην αρχή της καριέρας μου έκλαιγα, στεναχωριόμουν να βλέπω κάποια άλλη να παίζει το ρόλο μου, το ρόλο που μου είχαν δώσει. Άλλα μετά έχω ρίξει και χαστούκια. Απλά και φεύγω. Και λέω ότι δεν είναι για μένα. Τέλος! Τα πράγματα είναι απλά».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024