Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Βασιλιάς Κάρολος: Τι συμβαίνει με τα γενέθλιά του – Πώς εμπλέκονται ο Χάρι και η Μέγκαν

Βασιλιάς Κάρολος: Τι συμβαίνει με τα γενέθλιά του – Πώς εμπλέκονται ο Χάρι και η Μέγκαν

Σε πεδίο αντιπαράθεσης εξελίσσονται και τα βασιλικά γενέθλια

Θα είναι η πρώτη φορά που θα γιορτάσει τα γενέθλιά του ο βασιλιάς Κάρολος ως εστεμμένος. Πρόκειται για τον εορτασμό των 75 του χρόνων που συμπληρώνονται στις 14 Νοεμβρίου 2023. Ο Κάρολος έχει γεννηθεί στις 14 Νοεμβρίου του 1948.

Η παραφιλολογία γύρω από τον σχεδιασμό των γενεθλίων και τι περιλαμβάνει αυτός, καλά κρατεί και ήδη τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Μόνο που τώρα εμπλέκονται στη φημολογία και οι συγγενείς από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Από την προσέλευση του βασιλικού ζεύγους στη Βουλή των Λόρδων

Πώς εμπλέκονται ο Χάρι και η Μέγκαν

Στην αρχή από το γαϊτανάκι που ξεδιπλώνεται και καταφέρνει ακόμη κι αυτό το γενέθλιο γεγονός να γίνει πεδίο αντιπαράθεσης, δημοσίευμα ήθελε το ζευγάρι των Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ να έχουν προσκληθεί στον εορτασμό. Και μάλιστα να απέρριψαν την πρόσκληση από τον πατέρα του Χάρι.

Με μια τέτοια αφορμή θα ανέμενε κανείς, ο Βασιλιάς της Αγγλίας να περάσει την ημέρα του με την οικογένειά του, φίλους, αγαπημένους, άλλωστε πέρα των καθηκόντων του κι ο ίδιος είναι ένας ιδιαίτερα ιδιωτικός άνθρωπος που προτιμάει τα απλά πράγματα στη ζωή, κάτι που τον συνέδεσε παραπάνω με την Καμίλα.

«Είναι απογοητευτικό οι Sunday Times να κάνουν τέτοιο δημοσιογραφικό λάθος σ’ αυτό το θέμα»

Ο Κάρολος με τον Γουίλιαμ και τον Χάρι σε παλιότερο στιγμιότυπο

Τι λέει ο εκπρόσωπος του ζεύγους από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού

Ωστόσο, εκπρόσωπος των Χάρι και Μέγκαν, του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ, μίλησε στο «Bazaar» και υποστήριξε ότι ο ισχυρισμός σε ρεπορτάζ ότι το ζευγάρι απέρριψε πρόσκληση για τα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου είναι τουλάχιστον «απογοητευτικός».

«Σε απάντηση των τίτλων βρετανικών μέσων ενημέρωσης, δεν υπήρχε καμία επικοινωνία σχετικά με πρόσκληση των επερχόμενων γενεθλίων της Αυτού Μεγαλειότητος. Είναι απογοητευτικό οι Sunday Times να κάνουν τέτοιο δημοσιογραφικό λάθος σ’ αυτό το θέμα», ανέφερε ο εκπρόσωπος των Μέγκαν και Χάρι.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ

Η δυσαρέσκεια από το Παλάτι

Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα δημοσίευμα της 5ης Νοεμβρίου 2023, σύμφωνα με το οποίο ο Χάρι έλαβε πρόσκληση για τον εορτασμό των γενεθλίων του πατέρα του στο Clarence House, αλλά αρνήθηκε να παραβρεθεί μαζί με τη σύζυγό του.

Η διελκυστίνδα των αντιπαραθέσεων και της έντασης ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζεται, από τότε που το ζευγάρι αποφάσισε να αποχωρήσει από το Παλάτι και να ζήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες, κόβοντας τον ομφάλιο λώρο με τη βασιλική οικογένεια.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το ντοκιμαντέρ των Χάρι και Μέγκαν στο Netflix αλλά και την έκδοση του βιβλίου του Χάρι όπου και δίνει τη δική του εκδοχή για τους συγγενείς του και το Παλάτι, έχουν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους, γιατί πολλοί ένιωσαν δυσαρέσκεια από τις αποκαλύψεις του.

Μάλιστα, εκεί ο Χάρι είχε γράψει χαρακτηριστικά, «Το πρόβλημά μου δεν ήταν με τη μοναρχία, αλλά με τον Τύπο και την άρρωστη σχέση που έχει αναπτύξει με το Παλάτι».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024