Σάββατο 18 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πόλεμος στο Ισραήλ: Η έκκληση του πατέρα της Έμιλυ Χαντ προς τη Χαμάς

Πόλεμος στο Ισραήλ: Η έκκληση του πατέρα της Έμιλυ Χαντ προς τη Χαμάς

Μετά την ανατροπή των δεδομένων, ο πατέρας ικετεύει τη Χαμάς να απελευθερώσουν τα παιδιά

Αν και η Έμιλυ Χαντ συγκαταλεγόταν ανάμεσα στα θύματα από την επίθεση της Χαμάς στο κιμπούτς Μπεερί στις 7 Οκτωβρίου, πλέον πιστεύεται ότι είναι ζωντανή και βρίσκεται μεταξύ των όμηρων που πήρε η ένοπλη οργάνωση κατά την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου.

Μετά από αυτήν την είδηση ο πατέρας της κάνει έκκληση προς τους απαχθέντες να απελευθερώσουν όλα τα παιδιά. Μιλώντας στην εκπομπή “The Group Chat” της Virgin Media News, ο κ. Χαρντ απηύθυνε έκκληση σε όσους μπορεί να έχουν την κόρη του: «Σας ικετεύω γονατιστός να απελευθερώσετε τα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης της Έμιλι. Τουλάχιστον τα παιδιά… Για όνομα του Θεού, δείξτε λίγη ανθρωπιά, λίγο οίκτο, κάποια ανθρώπινα συναισθήματα οποιουδήποτε είδους, σας παρακαλώ.»

«Τώρα έχω ελπίδα ότι είναι ζωντανή»

Αφού αρχικά είχε δηλώσει στο CNN ότι υπήρξε κάποια ανακούφιση από τις αναφορές ότι η Έμιλι ήταν νεκρή – επειδή φοβόταν μια μοίρα χειρότερη από τον θάνατο γι’ αυτήν – ο κ. Χαρντ δήλωσε ότι ήταν δύσκολο να δεχτεί τις νέες πληροφορίες. “Στην αρχή, όταν μου είπαν ότι μάλλον ήταν νεκρή, ήταν κατά κάποιο τρόπο ανακούφιση. Αλλά τώρα πρέπει να αλλάξω το μυαλό μου με αυτές τις νέες πληροφορίες και τώρα έχω ελπίδα, τώρα έχω ελπίδα ότι είναι ζωντανή, οπότε προσευχόμαστε να επιστρέψει“.

Η ελπίδα του πατέρα της Έμιλυ και η έκκληση του προς τους μαχητές

Είπε ότι τα ένατα γενέθλια της Emily είναι στις 17 Νοεμβρίου. “Απλά τη θέλουμε πίσω“, πρόσθεσε. “Είναι υπέροχο να ξέρω ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι ζωντανή και καλά και ότι μια μέρα θα την πάρουμε πίσω και θα μπορώ να την αγκαλιάσω“.

Η ετεροθαλής αδελφή της Έμιλι, Νάταλι, δήλωσε ότι η οικογένεια ξαναβρήκε την ελπίδα. Δήλωσε στο ραδιόφωνο RTÉ: “Μας έχουν ενημερώσει ο στρατός και άλλες αρχές ότι έχει απαχθεί και είναι ζωντανή. Δεν γνωρίζουμε ακριβώς τις λεπτομέρειες, αλλά ξέρουμε ότι έχει απαχθεί“.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Καρεμπέ: «Δύο στα δύο! Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης»

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τους τελικούς Champions League και Conference, όπου μετέχουν η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ολυμπιακός, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Μαϊου 2024