Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρίστος Αντωνιάδης: «Μου είχαν κλείσει μικρόφωνα στη δουλειά»

Χρίστος Αντωνιάδης: «Μου είχαν κλείσει μικρόφωνα στη δουλειά»

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την οικογένειά του και τη μεγάλη επιτυχία του «Δεν είσαι εσύ».

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Χρίστος Αντωνιάδης παραχώρησε μία ποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου μίλησε για την πατρότητα και πώς έχει επηρεάσει η γονεϊκότητα την σχέση του με την σύζυγό του.

Ο τραγουδιστής αρχικά μίλησε για την απόκτηση των παιδιών με τη σύζυγό του. «Η ζωή μου έχει αλλάξει εξ ολοκλήρου μετά τα παιδιά, είναι μια άλλη ζωή. Ισχύει ότι ήρθαμε πιο κοντά με την γυναίκα μου μετά τα παιδιά, δίνουμε ραντεβού αλλά δεν έρχεται ποτέ», ανέφερε γελώντας ο γνωστός τραγουδιστής.

Μου έλεγαν στην εταιρία ότι αυτό το τραγούδι θα μου δίνει ψωμί για τα επόμενα 20 χρόνια, εγώ δεν το καταλάβαινα

Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στο αν έχει αντιμετωπίσει ανταγωνιστική συμπεριφορά στο χώρο του τραγουδιού: «Έχει συμβεί να μου κλείσουν μικρόφωνα στη δουλειά».

«Είχα κάνει δοκιμαστικά για πρωινή εκπομπή»

Κι έκανε και μία αποκάλυψη για το ενδεχόμενο παρουσίασης μιας εκπομπής. «Είχα κάνει δοκιμαστικά για πρωινή εκπομπή αλλά δεν έγινε. Δεν είμαι ο κατάλληλος να ακολουθήσω ρόλους, είμαι απρόοπτος.

Για την μεγάλη επιτυχία του το τραγούδι «Δεν είσαι εσύ» δήλωσε: «Μου έλεγαν στην εταιρία ότι αυτό το τραγούδι θα μου δίνει ψωμί για τα επόμενα 20 χρόνια, εγώ δεν το καταλάβαινα».

«Κάθε Κυριακή μεσημέρι βρισκόμαστε στο ‘Εν Μοσχάτω’ στο Μοσχάτο», ανέφερε ο τραγουδιστής καταλήγοντας και σημειώνοντας πως γίνεται ένα πάρτι.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024