Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χρίστος Αντωνιάδης: «Με χώρισε μετά τις σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους Δύο Ξένους»

Χρίστος Αντωνιάδης: «Με χώρισε μετά τις σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου στους Δύο Ξένους»

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε για την καριέρα του στο τραγούδι, τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι» και για τη σχέση του με τη σύζυγό του.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την καριέρα του στο τραγούδι, τη συμμετοχή του στη σειρά «Δύο Ξένοι», αλλά και για τη γνωρίμια και τη σχέση του με την σύζυγό του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στην ιδιαιτερότητα με το όνομά του και το πώς αντιμετωπίστηκε στην αρχή της καριέρας του.

«Όταν είπα στις δισκογραφικές ότι θα γράφουμε το όνομα μου «Χρίστος», τους φάνηκε παράξενο, αλλά ιντριγκαδόρικο τέχνασμα για τα εξώφυλλα. Στους πρώτους δίσκους, γράφαμε το όνομά μου με κεφάλαια γράμματα και το «ι» μικρό με τόνο, για να ξεχωρίζει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Έκανα διάλλειμα από το τραγούδι, γιατί αισθάνθηκα ότι βαρέθηκα και με βαρέθηκαν. Δεν μπορούσα να δουλέψω με τους ορούς που ήθελα» ανέφερε ο τραγουδιστής, σημειώνοντας πως είχε και εναλλακτική.

Όσο για το πώς διαχειρίστηκε την ξαφνική αναγνωρισιμότητα στα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ο Χρίστος Αντωνιάδης παραδέχτηκε πως καβάλησε το καλάμι. Αλλά σε διαχειρίσιμο, όπως σημείωσε, βαθμό.

«Για ένα μεγάλο διάστημα, δυστυχώς, ντρέπομαι που το λέω, αργούσα στα μαγαζιά. Άλλαξα τρόπο σκέψης, όταν είδα ότι δεν μου εξέφραζαν το ίδιο ενδιαφέρον με παλιά και είπα «πάρτο αλλιώς». Στην αρχή με μπέρδευαν με τον Αντώνη Ρέμο. Όταν συμμετείχα στην σειρά «Δύο Ξένοι» σταμάτησαν να με μπερδεύουν», δήλωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης, οι «Δύο Ξένοι» και ο χωρισμός

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην συμμετοχή του στην σειρά του MEGA, «Δύο Ξένοι».

«Ο ρόλος μου στους «Δύο Ξένους» ήταν για άλλον τραγουδιστή. Δεν μπόρεσε τελικά και πήγα εγώ. Και πέρασα τέλεια. Οι πετυχημένες σειρές εκείνη την εποχή έκαναν 70% τηλεθέαση και αυτομάτως, όποιος εμφανιζόταν εκεί, είχε αναγνωρισιμότητα. Οπότε με έφτιαξε πάρα πολύ αυτή η δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας για τις σκηνές με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό που αφορούσε την προσωπική του ζωή.

«Στην αρχή ένιωθα πολύ αμήχανα με τα φιλιά με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ήταν μια σκηνή που έχει έρθει στο καμαρίνι μου και εγώ έπεφτα πάνω της με πολύ προσοχή. Τη γυρίσαμε πολλές φορές και μου έλεγαν «χούφτωσ ’την». Eίχα κοπέλα στα γυρίσματα των «Δύο ξένων». Τσαντίστηκε και χωρίσαμε», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Για την γνωριμία του με την σύζυγό του δήλωσε πως, «γνωριστήκαμε στα μπουζούκια. Ήταν σε ένα τραπέζι, ανταλλάξαμε βλέμματα και της ζήτησα το τηλέφωνό της. Ήμουν ελεύθερο πνεύμα και δεν είχα σκοπό να παντρευτώ. Επενέβησαν οι γονείς και δώσαμε λόγο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Κάναμε εξωσωματική. Την πρώτη φορά δεν πέτυχε και είχαμε κλάματα, αλλά τα καταφέραμε. Είναι δύσκολο να έχεις δίδυμα. Έχεις μερικές στιγμές ανείπωτης χαράς, γιατί όταν σου γελούν, σού γελάει ο κόσμος», συμπλήρωσε αναφορικά με την απόκτηση παιδιού.

«Περάσαμε κρίσεις στη σχέση μας με την σύζυγό μου. Η διαφορά ηλικίας έχει τα καλά, αλλά και τα κακά της. Μερικές φορές όσο και να θες να συνεννοηθείς, δεν μπορείς», σημείωσε ο τραγουδιστής που αυτή την εποχή εμφανίζεται τις Κυριακές στο «Εν Μοσχάτω».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024