Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Συναγερμός» με Χάαλαντ - Πώς θα καλύψει το κενό του ο Γκουαρντιόλα...

«Συναγερμός» με Χάαλαντ – Πώς θα καλύψει το κενό του ο Γκουαρντιόλα…

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπέστη διάστρεμμα στην αναμέτρηση της Σίτι με την Μπόρνμουθ και ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αναθεωρήσει τα πλάνα του - Ποια είναι η κατάσταση του Νορβηγού;

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει νέα ατυχία τη φετινή σεζόν, καθώς στη λίστα με τους τραυματίες προστέθηκε και το «βαρύ πυροβολικό» των «πολιτών», Έρλινγκ Χάαλαντ!

Ο Νορβηγός επιθετικός υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Μπόρνμουθ για την 11η αγωνιστική της Premier League και πλέον «τρέχει» για το ντέρμπι με την Τσέλσι (12/11).

Ποια είναι η κατάσταση του Χάαλαντ και οι σκέψεις του Γκουαρντιόλα

Ο σούπερ σταρ των «Πολιτών» τραυματίστηκε στον αστράγαλο σύμφωνα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ο οποίος ανέφερε: «Έχει διάστρεμμα στον αστράγαλο, δε θέλαμε να ρισκάρουμε την κατάσταση, δεν ένιωθε άνετα. Θα επιστρέψει ίσως την Τρίτη ή την επόμενη Κυριακή».

Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του

Ο Χάαλαντ αποτελεί τη Νο1 λύση στην κορυφή της επίθεσης για την ομάδα του Πεπ και σίγουρα η απουσία του από ένα τέτοιο ντέρμπι θα είναι εμφανής. Υπενθυμίζεται πως αν ο Νορβηγός στράικερ απουσιάσει από το ντέρμπι η αμέσως επόμενη λύση είναι αυτή του Άλβαρεζ ο οποίος λόγω του τραυματισμού του Ντε Μπρόινε έχει συνηθίσει να αγωνίζεται στην θέση του επιθετικού χαφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Σίτι βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, ενώ οι μπλε στην 13η με 12 μόλις βαθμούς σε μια ακόμη πολύ ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά.

Πολλά τα ερωτήματα για τον προπονητή της Σίτι που καλείται να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα σχεδόν μία εβδομάδα πριν τον αγώνα, με τον Χάαλαντ όμως να είναι αυτό που «καίει», αφού πρόκειται για τον κορυφαίο σκόρερ της ομάδας και του αγγλικού πρωταθλήματος γενικότερα.

Sports in

«Ο Χεζόνια φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης»- Ποια ομάδα θα τον αποκτήσει

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Μάριο Χεζόνια απέρριψε την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024