Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλλη Κοκκίνου: «Όταν μία γυναίκα άνω των 50 φορέσει κάτι σέξι την κατηγορούν»

Έλλη Κοκκίνου: «Όταν μία γυναίκα άνω των 50 φορέσει κάτι σέξι την κατηγορούν»

Η Έλλη Κοκκίνου πήρε θέση για τα αρνητικά σχόλια εις βάρος της Δέσποινας Βανδή.

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Δέσποινα Βανδή για τις δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη με τις οποίες εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει, αλλά και τις δικές τις εμφανίσεις με τον Λευτέρη Πανταζή.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του MEGA, η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της σε νυχτερινό κέντρο, ενώ σχολίασε την συνεργασία της με τον Λευτέρη Πανταζή: «Είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο. Γνωριστήκαμε όταν ήμουν 19 ετών, στην πρώτη μου δουλειά. Είναι άκρως διασκεδαστικό το πρόγραμμα και έχουμε δύο διαφορετικά στιγμιότυπα μαζί στην σκηνή και νωρίς και πιο αργά. Κλείνουμε μαζί το πρόγραμμα».

«Είμαστε είδος πολυτελείας για τον κόσμο»

Για τις αλλαγές που έχουν γίνει στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας τα τελευταία χρόνια σημείωσε: «Εγώ θυμάμαι κάποια στιγμή να παρακαλώ τις επιχειρήσεις να κάνουμε ρεπό. Η οικονομική κρίση που έχει ξεκινήσει εδώ και πολλά χρόνια έφερε κι αυτό το αποτέλεσμα. Είμαστε είδος πολυτελείας για τον κόσμο, το κατανοώ. Όταν κάποιος δεν έχει να βγάλει τα προς το ζην, εμείς φυσικά κι είμαστε ένα περιττό έξοδο. Όμως, είμαστε απαραίτητοι για την καλή ψυχολογία του κόσμου».

«Εγώ είμαι υπέρ ο καθένας να φοράει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά»

Με αφορμή τα σχόλια που έχει δεχθεί η Δέσποινα Βανδή το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με τις ενδυματολογικές επιλογές της στο μαγαζί που εμφανίζεται η Έλλη Κοκκίνου δήλωσε: «Το γούστο είναι υποκειμενικό και η αισθητική του καθενός διαφέρει. Εγώ είμαι υπέρ ο καθένας να φοράει αυτό που τον κάνει να αισθάνεται καλά. Από την μία είμαστε υπέρμαχοι να μην κάνουμε bodyshaming και να αγαπάμε το διαφορετικό, αλλά από την άλλη όταν μία γυναίκα άνω των 50 ετών μπορεί να βάλει κάτι διαφορετικό ή κάτι πιο αισθησιακό και σέξι θα την κατηγορήσουμε. Αυτό εγώ δεν το καταλαβαίνω».

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024