Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τρίτωσε το κακό»: Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού λίγο μετά το τροχαίο ατύχημα

«Τρίτωσε το κακό»: Το μήνυμα του Ηλία Βρεττού λίγο μετά το τροχαίο ατύχημα

Θετική ενέργεια από τους διαδικτυακούς του φίλους ζήτησε ο Ηλίας Βρεττός.

Μια ανάρτηση έκανε την Κυριακή (6/11) ο Ηλίας Βρεττός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με αφορμή το τροχαίο που είχε με τη μηχανή του το βράδυ της Παρασκευής.

Ο τραγουδιστής ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που του έστειλε, ενώ αποκάλυψε πως αυτή ήταν η τρίτη κακοτοπιά το τελευταίο διάστημα, αφού έχασε τον σκύλο του, αλλά τράκαρε και με το αυτοκίνητο του.

Ο Ηλίας Βρεττός ζήτησε για αυτόν τον λόγο από τους ακολούθους του να του γράψουν κάτω από το βίντεο ένα θετικό μήνυμα προκειμένου να ξορκιστεί το κακό.

Όσα είπε ο Ηλίας Βρεττός στο βίντεο που κοινοποίησε.

«Αυτό που μένει από μια δυσάρεστη στιγμή, σαν την προχθεσινή με το τρακάρισμα που είχα με τη μηχανή μου και αυτό που πάντα θέλω να κρατάω, είναι τα θετικά. Τα θετικά είναι ότι εισέπραξα για μια ακόμα φορά τεράστια αγάπη από όλους εσάς, από τα χιλιάδες μηνύματα που μου στείλατε φίλοι γνωστοί και άγνωστοι. Πραγματικά έλαβα τεράστια θετικότητα και μου ήρθε μια ιδέα μέσα από όλο αυτό. Επειδή όλοι μας βιώνουμε αρνητικές στιγμές και υπάρχει πολύ έντονα γύρω μας το μάτι και η γλωσσοφαγιά, όλα αυτά τα αρνητικά πράγματα που εγώ πιστεύω πολύ σε αυτά και επειδή τρίτωσε το κακό χθες έχω να σας πω.

Ξεκίνησε με μια αρνητική κατάσταση με τον θάνατο από τον σκυλάκι μας, στη συνέχεια τράκαρα με το αμάξι που αυτό δεν το έχω πει ποτέ και ήρθε και το τρακάρισμα με την μηχανή και τρίτωσε. Είχα μια ιδέα γιατί μ’ αρέσει πάντα να πρεσβεύω την αγάπη και να απαντάω με θετικότητα. Κάτω από αυτό το βίντεο, όποιος θέλει να διώξει μακριά του την αρνητικότητα και οτιδήποτε το τοξικό υπάρχει, αφήστε ένα σχόλιο ή μια καρδούλα ή γράψτε έναν καλό λόγο και με αυτό τον τρόπο βοηθήστε το καλό να νικήσει το κακό. Ότι κι αν είναι αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Βρεττός στο Instagram.

Δείτε το βίντεο:

Ο σταυρός στην πίστα

Ο Ηλίας Βρεττός βγήκε στην πίστα του νυχτερινού κέντρου και τραγούδησε κανονικά, παρόλο που το προηγούμενο βράδυ υπέστη τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του. Απευθυνόμενος στους θαμώνες που πήγαν να τον ακούσουν στο μαγαζί, είπε:

«Όταν ήμουν χθες κάτω στην άσφαλτο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν “την κάτσαμε, δεν θα καταφέρω να τραγουδήσω αύριο. Μόνο που βρίσκομαι σήμερα εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ τον Θεό που με φύλαξε και θέλω να το απολαύσω όσο τίποτα».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024