Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Φορτούνης έγινε ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του Ολυμπιακού!

Ο Φορτούνης έγινε ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία του Ολυμπιακού!

Παρά το άσχημο βράδυ του Ολυμπιακού, ο Κώστας Φορτούνης έγραψε ιστορία, καθώς έγινε ο πρώτος σε ασίστ στην ιστορία της πειραϊκής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε κακό πρόσωπο και υπέστη βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ με 4-2 μέσα στο Καραϊσκάκη, σε ένα παιχνίδι που ο Κώστας Φορτούνης πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, σε μία άσχημη χρονικά στιγμή για την ομάδα του, αφού πρώτα μείωσε σε 4-1 στη συνέχεια έβγαλε την ασίστ στον Γιώργο Μασούρα για το τελικό 4-2 υπέρ του «Δικεφάλου».

Ξεπέρασε τον Τζόρτζεβιτς

Με αυτή την ασίστ ο  Φορτούνης έφτασε τις 96, ανεβαίνοντας στην πρώτη θέση της σχετικής κατάταξης και ξεπέρασε τον «θρύλο» της ομάδας, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς που είχε 95.

Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός έφτασε στο συγκεκριμένο νούμερο σε πολύ λιγότερες εμφανίσεις με τα «ερυθρόλευκα», σε σχέση με τον Σέρβο εξτρέμ.

Ο Τζόρτζεβιτς είχε 95 ασίστ σε 493 παιχνίδια, ενώ ο Φορτούνης έχει αγωνιστεί σε 309.

Ποιοι ακολουθούν

Οι δυο τους βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των παικτών του Ολυμπιακού με τις περισσότερες ασίστ, έχοντας υπερδιπλάσιες από τους παίκτες που ακολουθούν. Ο Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται στην 3η θέση με 42, ο Γεωργάτος έχει 35, ενώ ο Θρυλικός Τζιοβάνι, είχε δώσει 32 τελικές πάσες που κατέληξαν σε γκολ.

Αναμφίβολα ο Κώστας Φορτούνης δεν μπόρεσε να το γιορτάσει όπως θα ήθελε, λόγω της ήττας από τον ΠΑΟΚ, αλλά όπως και να έχει με την ασίστ που έδωσε στον Γιώργο Μασούρα στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ανέβηκε στην κορυφή της σχετικής λίστας και έγραψε ιστορία στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού.

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024