Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη του Μέσι για το μέλλον του - Τι είπε για επιστροφή στην Ευρώπη;

Αποκάλυψη του Μέσι για το μέλλον του – Τι είπε για επιστροφή στην Ευρώπη;

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε για ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ευρώπη, αλλά και το αν θα μπορούσε να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει και να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη απέκλεισε ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος βέβαια άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να παίξει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική Αργεντινής.

Ο Αργεντινός σταρ μίλησε για το περσινό καλοκαίρι, όταν επιθυμία του ήταν να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα για να κλείσει την τεράστια καριέρα του, κάτι που όμως δεν συνέβη.

Τι είπε ο Λιονέλ Μέσι για το μέλλον του

Ακόμα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής αναφέρθηκε  και στην ιστορική κόντρα με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στην «Equipe», ενώ φυσικά μίλησε και για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 με την εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ο κύκλος μου στην Ευρώπη έχει κλείσει. Ευχαριστώ τον Θεό για την καριέρα μου και που κατέκτησα όσα ονειρευόμουν. Τώρα βρίσκομαι στο MLS και δεν πιστεύω ότι θα γυρίσω στην Ευρώπη. Φυσικά και θα μου λείψουν το Champions League και η La Liga, αλλά πήρα ό,τι μπορούσα από αυτά και δεν στεναχωριέμαι.

Η ιδέα μου ήταν να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα, να αγωνιστώ ξανά εκεί και να αποσυρθώ ως ποδοσφαιριστής της, αλλά δεν ήταν εφικτό και έτσι ήρθαμε στο Μαϊάμι. Είχα πολλές προτάσεις και από την Ευρώπη και από τη Σαουδική Αραβία αλλά επέλεξα την Ίντερ Μαϊάμι και νιώθουμε πολύ άνετα οικογενειακώς».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026: «Βάσει της ηλικίας που θα έχω τότε μοιάζει πολύ δύσκολο, αλλά θα το δούμε…».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024