Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα, αποθέωσε τον Μέσι

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Λουίς Ινάσιο Λούλα, αποθέωσε τον Μέσι

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα, δήλωσε πως οι νεαροί ποδοσφαιριστές της χώρας του πρέπει να «έχουν παράδειγμα» τον Λιονέλ Μέσι.

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίζ Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα δήλωσε σήμερα (31/10) ότι οι νεαροί ποδοσφαιριστές της χώρας του πρέπει να «πάρουν παράδειγμα» από τον Αργεντινό Λιονέλ Μέσι, ο οποίος κέρδισε  χθες (30/10) την όγδοη «Χρυσή Μπάλα».

«Ο Μέσι πρέπει να χρησιμεύσει ως παράδειγμα για τους Βραζιλιάνους παίκτες. Είναι 36 ετών, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής και κέρδισε τη «Χρυσή Μπάλα» παίζοντας σε εξαιρετικό επίπεδο», δήλωσε ο Λούλα κατά τη διάρκεια του εβδομαδιαίου του προγράμματος «Συνομιλία με τον Πρόεδρο», που μεταδόθηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Λούλα, ο οποίος συνέχισε να επικρίνει το επίπεδο του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου τους τελευταίους μήνες, δεν δίστασε να επαινέσει το αστέρι της Αργεντινής, τρεις εβδομάδες πριν από τη σύγκρουση με τη «Σελεσάο», στις 21 Νοεμβρίου, στο στάδιο «Μαρακανά» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, αγώνας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026.

Ο τελευταίος Βραζιλιάνος που κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα ήταν ο Κακά, το 2007.

«Αν θέλεις να κερδίσεις τη Χρυσή Μπάλα, πρέπει να κάνεις προσπάθεια, να είσαι επαγγελματίας και να μην περνάς τις νύχτες σου σε πάρτι», είπε.

Ο Λούλα, από την άλλη πλευρά, ανέφερε ως παράδειγμα τη Βραζιλιάνα γυμνάστρια Ρεμπέκα Αντράντε, Ολυμπιονίκη και κυρίαρχη παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άθλημα, η οποία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Παναμερικανικούς Αγώνες στο Σαντιάγο την περασμένη εβδομάδα. Έφτασε επίσης στην κορυφή του βάθρου στη δοκό ισορροπίας.

«Όταν τη βλέπω να κερδίζει χρυσά μετάλλια, χαίρομαι γιατί ξέρω ότι τα κέρδισε μετά από σκληρή προπόνηση, όχι κάνοντας πάρτι», κατέληξε.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024