Ιτούδης: «Ο Ολυμπιακός είναι φτιαγμένος για το Final Four»
Με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε ο Δημήτρης Ιτούδης, ενόψει της αναμέτρησης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Η Φενέρμπαχτσε θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη.
Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την αναμέτρηση, τονίζοντας πως οι Ερυθρόλευκοι είναι φτιαγμένοι για να πάνε στο Final Four, ενώ ξεκαθάρισε πως οι παίκτες του πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί για 40 λεπτά αν θέλουν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.
Οι δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Ιτούδης:
«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα φτιαγμένη για το Final Four. Έχουν μεγάλη εμπειρία και παίζουν καλό μπάσκετ.
Εκτός από παίκτες με physicality, έχουν σουτέρ και δημιουργούς. Επιπλέον, είναι αποτελεσματικοί και στα επιθετικά ριμπάουντ.
Για να είμαστε ανώτεροι απέναντι στον Ολυμπιακό, πρέπει να μπορούμε να απαντήσουμε σε κάθε τομέα του γηπέδου, αλλά και να είμαστε ανταγωνιστικοί από την πρώτη στιγμή του αγώνα για 40 λεπτά».
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό
- Ποια λάδια μπορούμε να προσθέσουμε στο μπολ του σκύλου μας – Πότε είναι ωφέλιμα και πότε όχι
- Ακρίβεια: Το 80% των πολιτών έχει αλλάξει τον οικογενειακό του προϋπολογισμό
- «Ψήνεται» νέα ταινία με θέμα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
- Μελίνα Ασλανίδου: Γιατί ακυρώνει τις προγραμματισμένες εμφανίσεις της
- Γροιλανδία: Ο Ρούτε του ΝΑΤΟ λέει ότι συζήτησε με τον Τραμπ τρόπους για να «παραμείνει ασφαλής η Αρκτική»

