Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Συμφωνία συνεργασίας της Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς με την Bittium Biosignals

Συμφωνία συνεργασίας της Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς με την Bittium Biosignals

Παρακολούθηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει την ακριβή διάγνωση παθήσεων που χρειάζονται εξειδικευμένη θεραπευτική παρέμβαση

Σε συμφωνία συνεργασίας με τη φινλανδική εταιρεία Bittium Biosignals Ltd., θυγατρική της Bittium Corporation προχώρησε πρόσφατα η Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς για την Ελλάδα, για την προώθηση και διανομή του καινοτόμου ασύρματου συστήματος συνεχούς καταγραφής εγκεφαλογραφήματος Bittium BrainStatus, για την παρακολούθηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου σε πραγματικό χρόνο.

Η συσκευή BrainStatus της Bittium αποτελεί ένα πρακτικό και συμπαγές ασύρματο σύστημα μέτρησης και καταγραφής ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος (EEG) που επιτρέπει την άμεση μέτρηση της ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου σε πραγματικό χρόνο, τόσο σε συνθήκες πεδίου, όσο και στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η τεχνολογία Bittium BrainStatus με τη γρήγορη και εύκολη εφαρμογή της, επιτρέπει την άμεση καταγραφή της εγκεφαλικής δραστηριότητας σε συνθήκες εντατικής φροντίδας, καθώς και την άμεση διάγνωση παθήσεων όπως επιληπτική κατάσταση χωρίς σπασμούς, εγκεφαλική ισχαιμία, κ.α. που χρήζουν εστιασμένων θεραπευτικών παρεμβάσεων.

Η νέα αυτή συνεργασία  εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής επιλογής της Μ.Σ. Ιακωβίδης Ελλάς για περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών με Οίκους που προσφέρουν νέα καινοτόμα ιατρικά προϊόντα με υψηλή προστιθέμενη διαγνωστική ή και θεραπευτική αξία, βελτιώνοντας με τον τρόπο αυτό το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών περίθαλψης και νοσηλείας των ασθενών.

Η Bittium Corporation, με έδρα το Ουλού της Φινλανδίας ιδρύθηκε το 1985 και είναι εισηγμένη εταιρεία στο χρηματιστήριο του Ελσίνκι.

Ειδικεύεται στη μέτρηση βιοσημάτων στον τομέα στης καρδιολογίας, της νευρολογίας, και της διάγνωσης της άπνοιας. Οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτείνονται πέρα από τον κλάδο της ιατρικής τεχνολογίας και στην ανάπτυξη αξιόπιστων και ασφαλών τηλεπικοινωνιών και λύσεων συνδεσιμότητας.

Sports in

«Βόμβες» για Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν τον θέλουν…»

Τι είπε ο Πίνι Γκέρσον για Παναθηναϊκό, Αταμάν, Σλούκα και Γιαννακόπουλο…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024