Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ιβάνκα Τράμπ: Το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων της – Ποζάρει χαμογελαστή με ροζ μίνι φόρεμα

Ιβάνκα Τράμπ: Το χλιδάτο πάρτι γενεθλίων της – Ποζάρει χαμογελαστή με ροζ μίνι φόρεμα

Η Ιβάνκα χαμογελούσε καθώς πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, και τα τρία παιδιά τους.

Τα 42α γενέθλιά της γιόρτασε η Ιβάνκα Τράμπ το Σαββατοκύριακο με την οικογένειά της και φίλους της, λίγες ώρες αφότου έμαθε ότι πρέπει να καταθέσει στη δίκη του πατέρα της.

Η πρώην ανώτερη σύμβουλος του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Ντόναλντ Τράμπ, έκανε μια ανάρτηση χθες, ανήμερα των γενεθλίων της, για να μοιραστεί φωτογραφίες από το δείπνο που παρέθεσε στην παραθαλάσσια έπαυλή της στο νησί όπου ζουν ως επί το πλείστον μεγιστάνες, το Indian Creek στο Μαϊάμι.

Η Ιβάνκα χαμογελούσε καθώς πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ, και τα τρία παιδιά τους, Αραμπέλα, Τζόζεφ και Θίοντορ, στο πρόσφατα ανακαινισμένο ακίνητό τους.

Η Ιβάνκα,ο σύζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ και τα τρία παιδιά τους

Με μίνι φόρεμα η Ιβάνκα

H εορτάζουσα, φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα ροζ μίνι φόρεμα με λεπτές τιράντες και ανοιχτά μανίκια καμπάνα που συγκρατούνταν με φιόγκους, Το λουκ ολοκλήρωσε με διαμαντένια σκουλαρίκια και λευκά πέδιλα.

Ο σύζυγός της, Τζάρεντ, ήταν ντυμένος πιο casual με ένα λευκό T-shirt, μπεζ παντελόνι και ένα ζευγάρι λευκά αθλητικά παπούτσια για την περίσταση, ενώ οι γιοι τους, Τζοζεφ και Θίοντορ, ακολούθησαν στιλιστικά τον πατέρα τους, με λευκά πουκάμισα, μπεζ παντελόνια και μπεζ παπούτσια. Όσο για την κόρη του ζευγαριού, η 12χρονη Αραμπέλα, φορούσε ένα μακρυμάνικο λαδί φόρεμα και λευκά σανδάλια. Στην αγκαλιά της, σε μία από τις οικογενειακές φωτογραφίες, κρατούσε τον σκύλο της οικογένειας, τον Γουίντερ.

Η οικογένεια πόζαρε για φωτογραφίες μπροστά από την νέα τους έπαυλη και το καταπράσινο τοπίο, προτού μετακινηθεί στην πίσω αυλή με την πισίνα, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι καλεσμένοι τους.

H εορτάζουσα, φυσικά, έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα ροζ μίνι φόρεμα με λεπτές τιράντες και ανοιχτά μανίκια καμπάνα που συγκρατούνταν με φιόγκους, Το λουκ ολοκλήρωσε με διαμαντένια σκουλαρίκια και λευκά πέδιλα

Όπως μπορεί να δει κανείς στις φωτογραφίες, η Ιβάνκα είχε στήσει ένα μακρύ τραπέζι διακοσμημένο με πολύχρωμα λουλούδια και ροζ χαρτοπετσέτες μπροστά από την πισίνα τους για μια υπαίθρια βραδιά.

Η Ιβάνκα χαμογελούσε καθώς πόζαρε δίπλα στον σύζυγό της, Τζάρεντ Κούσνερ

Η πολυτελής έπαυλη της οικογένειας

Η Ιβάνκα και ο Τζάρεντ αγόρασαν το αξίας 24 εκατομμυρίων δολαρίων σπίτι στο Indian Creek Island – γνωστό και ως «καταφύγιο των δισεκατομμυριούχων» χάρη στους πάμπλουτους κατοίκους του – αφότου μετακόμισαν στη Φλόριντα τον Ιανουάριο του 2021.

Το ζευγάρι ξόδεψε περισσότερο από έναν χρόνο για να ανακαινίσει το κτήμα έκτασης 1,3 στρεμμάτων με θέα στον κόλπο, το οποίο διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8,5 μπάνια. Στη μοναδική φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού, απεικονίζεται σύσσωμη η οικογένεια, μαζί με την 97χρονη γιαγιά της μητέρας της Ιβάνκα, Μαρί Ζελνίκοβα. Μάλιστα, η Ιβάνκα αποκάλυψε νωρίτερα αυτό το μήνα, πως η γιαγιά της ζει στο Μαϊάμι μαζί της εδώ και μερικά χρόνια.

Σύσσωμη η οικογένεια, μαζί με την 97χρονη γιαγιά της μητέρας της Ιβάνκα, Μαρί Ζελνίκοβα

Πηγή φωτογραφιών: Daily Mail

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024