Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πέθανε ο Ivan Bart - Αποχαιρετούν τον «θρύλο» της μόδας

Πέθανε ο Ivan Bart – Αποχαιρετούν τον «θρύλο» της μόδας

Μετά τον θάνατο του Ivan Bart στα 60 του χρόνια, η Τζίτζι Χαντίντ, η Χέιλι Μπίμπερ και η Άσλεϊ Γκράχαμ στέλνουν το δικό τους αντίο στον άνθρωπο που συνδέθηκε όσο λίγοι με τη μόδα.

Μετά τον σοκαριστικό θάνατο του Ivan Bart στα 60 του χρόνια, η Τζίτζι Χαντίντ, η Χέιλι Μπίμπερ και η Άσλεϊ Γκράχαμ στέλνουν το δικό τους αντίο στον άνθρωπο που συνδέθηκε όσο λίγοι με τη μόδα.

Ο πρώην πρόεδρος του IMG Models Ivan Bart άφησε την τελευταία του πνοή στα 60 του χρόνια, μετά από σύντομη αλλά απροσδιόριστη μέχρι στιγμής ασθένεια.

Ήταν νωρίτερα μέσα στον χρόνο και συγκεκριμένα τον Μάρτιο που αποχώρησε από τη θέση του στο IMG Models μετά από 30 απίστευτα χρόνια καριέρας στο παγκοσμίου φήμης πρακτορείο μοντέλων.

Στη διάρκεια της καριέρας του που διήρκεσε δεκαετίας διαμόρφωσε τις καριέρες εμβληματικών supermodels. Ανάμεσά τους οι Carolyn Murphy, Stephanie Seymour, Kate Moss, Gisele Bundchen, Joan Smalls, Kate Upton και Tyra Banks.

Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από τον Mark Shapiro, τον πρόεδρο και COO της Endeavor, της μητρικής εταιρείας του IMG Models.

«Με μεγάλη θλίψη και βαθιά λύπη μοιράζομαι την είδηση πως ο Ivan Bart, μακροχρόνιος πρόεδρος του IMG Models και πρωτοπόρος στη βιομηχανία της μόδας απεβίωσε το Σαββατοκύριακο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ένα email προς τους εργαζόμενους της εταιρείας.

Στη διάρκεια της τριαντάχρονης καριέρας του, όπως σημείωσε ο Mark Shapiro, ο Ivan Bart άλλαξε κυριολεκτικά τη κυριολεκτικά τη μορφή και το πρόσωπο της βιομηχανίας του μόντελινγκ εκ των έσω.

Ήταν το 2018 που ο Ivan Bart έλαβε το βραβείο του κοινωνικού αντικτύπου στο ετήσιο γκαλά των βραβείων του FIT και έδωσε μια συγκινητική ομιλία. «Αυτό που βλέπουμε στη διαφήμιση και στην πασαρέλα πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτό που είμαστε όλοι» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο Ivan Bart ήταν από τους ανθρώπους που υποστήριξε τα plus-size μοντέλα όπως οι Candice Huffine, Ashley Graham, Precious Lee και Zach Miko.

Το αντίο στον Ivan Bart

Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του Ivan Bart πολλά μοντέλα έσπευσαν να συλλυπηθούν και να τιμήσουν τη μνήμη του στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Η Άσλεϊ Γκράχαμ μίλησε για έναν δικό της πρωταθλητή και αιώνιο φίλο, σημειώνοντας πως ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί την είδηση του θανάτου του.

«Ήσουν ένα από τα πιο αναπόσπαστα κομμάτια της καριέρας μου. Ο αντίκτυπός σου έχει μετακινήσει βουνά και έχει γκρεμίσει τόσους πολλούς τοίχους για μένα και τόσους άλλους» έγραψε χαρακτηριστικά.

Η Τζίτζι Χαντίντ σημείωσε πως δεν έχει λόγια για την απώλεια του Ivan Bart. «Δεν θα ξεχάσω ποτέ το πνεύμα και τις αγκαλιές σου, την υποστήριξή σου και τη μάχη για τους άλλους. Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ… για όλα», υπογράμμισε. «Αναπαύσου εν ειρήνη θρύλε» έκλεισε.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024