Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «Φοίβη» αδυνατεί να πιστέψει τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η «Φοίβη» αδυνατεί να πιστέψει τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Δυσκολεύεται να πιστέψει τον θάνατο του αγαπημένου συμπρωταγωνιστή της Μάθιου Πέρι, η «Φοίβη» από τα «Φιλαράκια». Οι πρώτες δηλώσεις της Λίζας Κούντροου μετά τον θάνατό του.

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι και η Λίζα Κούντροου, γνωστή για τον ρόλο της ως «Φοίβη» στα «Φιλαράκια», αποκαλύπτει τις σκέψεις της για τον χαμό του.

Η Λίζα Κούντροου, σύμφωνα με πηγή που μίλησε στην DailyMail, πιστεύει πως ο αγαπημένος της συμπρωταγωνιστής στα Φιλαράκια μπορεί να πέθανε εξαιτίας της επίδρασης των φαρκάκων ενώ βρισκόταν στο τζακούζι του.

«Αν και κανείς δεν θέλει να πιστέψει ότι ήταν τα φάρμακα -συνταγογραφούμενα ή όχι- φυσικά αυτή είναι μια σκέψη στο μυαλό όλων μας» σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή από το περιβάλλον της Λίζα Κάντροου. Είναι μπερδεμένη γιατί πίστευε πως είχε επιτέλους βρει την ειρήνη με τον εαυτό του.

Η ηθοποιός που υποδύθηκε τη «Φοίβη» στην εμβληματική κωμωδία Φιλαράκια δήλωσε πως ο θάνατός του δεν φαινόταν αληθινός σε κανέναν από την παρέα.

Δεσμεύτηκε πως θα δώσει το παρών στην κηδεία του Μάθιου Πέρι και ίσως να είναι εκείνη που θα υιοθετήσει τον αγαπημένο του σκύλο.

Ο Μάθιου Πέρι με τον αγαπημένο του σκύλο

Ο Μάθιου Πέρι με τον αγαπημένο του σκύλο

Η μάχη του Μάθιου Πέρι με τους εθισμούς

Ο Μάθιου Πέρι είχε μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό του στο αλκοόλ και τα οπιούχα φάρμακα. Στις πιο πρόσφατες, όμως, συνεντεύξεις του υποστήριζε πως ήταν καθαρός.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά και μετέδωσε το TMZ, οι αρχές βρήκαν στο σπίτι του συνταγογραφούμενα αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά, ενώ δεν βρέθηκαν παράνομα ναρκωτικά.

Ως πιθανή αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι έχει κατονομαστεί ο πνιγμός, αν και είναι μια είδηση που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

Η νεκροψία του αγαπημένου ηθοποιού Μάθιου Πέρι θα γίνει, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά σύντομα. Η σορός του μεταφέρθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου από το σπίτι του στο Λος Άντζελες, με τους γονείς του να καταφθάνουν συντετριμμένοι στην οικία του.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024