Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Προβολή-έκπληξη της cult θρυλικής ροκ όπερας «The Rocky Horror Picture Show»

Προβολή-έκπληξη της cult θρυλικής ροκ όπερας «The Rocky Horror Picture Show»

H Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την Mooviereel γιορτάζουν το Halloween με την προβολή της θρυλικής ροκ όπερας - κωμωδίας τρόμου, «The Rocky Horror Picture Show» (1975) του Τζιμ Σάρμαν.

Βασισμένη στο μιούζικαλ του Ρίτσαρντ Ο’ Mπράιεν, η ταινία ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι νεόνυμφων, τους Μπραντ (Μπάρι Μπόστγουϊκ) και Τζάνετ (Σούζαν Σαράντον), στην πιο αξέχαστη νύχτα της ζωής τους. Όταν σκάει το λάστιχο του αυτοκινήτου τους στη διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, ο Μπραντ και η Τζάνετ πηγαίνουν σε ένα ανατριχιαστικό κάστρο ελπίζοντας να τηλεφωνήσουν για βοήθεια. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν εξωφρενική τροπή, όταν γνωρίζουν τον άρχοντα του κάστρου – τον drag εφευρέτη Δρ. Φρανκ-εν-Φέρτερ (Τιμ Κάρι).

Στην ταινία πρωταγωνιστούν η Σούζαν Σαράντον, ο Μπάρι Μπόστγουϊκ και ο Τιμ Κάρι σε ένα ρόλο ζωής ως ο Δρ. Φρανκ-εν-Φέρτερ.

Η προβολή του «The Rocky Horror Picture Show» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19:15, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα), Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

Βασισμένη στο μιούζικαλ του Ρίτσαρντ Ο’ Mπράιεν

«The Rocky Horror Picture Show» – special Halloween screening event

Στην προβολή της ταινίας-φαινόμενο, που χαρακτηρίστηκε το ύψιστο cult movie στην ιστορία του σινεμά είναι πλέον παραδοσιακό να συμμετέχει και το κοινό διαδραστικά. «Για να απολαύσετε την προβολή, σας καλούμε να φέρετε μαζί σας σερπαντίνες, καραμούζες και πλαστικά γάντια. Έξτρα πόντοι αν έρθετε ντυμένοι, είτε ως χαρακτήρες της ταινίας είτε ως ό,τι θέλετε» λένε οι διοργανωτές.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

Ημερομηνία και ώρα: Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19:15

Θέατρο Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα)

Είσοδος ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας

Κάντε join στο Facebook εδώ

O Barry Bostwick και η Susan Sarandon στο «The Rocky Horror Picture Show»

Πριν την προβολή της ταινίας «The Rocky Horror Picture Show» διοργανώνεται το 1ο Comicdom Cosplay – Halloween Edition, ένα cosplay event που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο σε κοινό και συμμετέχοντ@. Το event διοργανώνουν το Comicdom και η Ελληνοαμερικανική Ένωση και θα ξεκινήσει στις 18:30.

Το 1ο Comicdom Cosplay – Halloween Edition δεν είναι διαγωνισμός και όλ@ όσ@ θα συμμετάσχουν, φεύγουν με μια μοναδική εμπειρία και μια σακούλα γεμάτη δώρα.

Η είσοδος στο 1ο Comicdom Cosplay – Halloween Edition είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προκράτηση θέσης.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024