Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρις Χίλτον: Ντύθηκε… Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον Halloween

Πάρις Χίλτον: Ντύθηκε… Μπρίτνεϊ Σπίαρς για τον Halloween

Είναι περήφανη για την ποπ σταρ φίλη της

Ταξίδι πίσω στον χρόνο έκανε η Πάρις Χίλτον, επιλέγοντας με τον τρόπο της ως αναφορά τη φίλη της από τα παλιά, Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Ιδίως τώρα που η δεύτερη βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας με την πρόσφατη έκδοση του αυτοβιογραφικού της βιβλίου και τις χειμαρρώδεις αποκαλύψεις που το ακολούθησαν.

Γνωστή για την ενασχόλησή της με τη μόδα η Πάρις Χίλτον

Παλιές γνώριμες

Κάποτε οι δυο τους γύρναγαν παρέα στα κοσμικά πάρτι της δεκαετίας του 2000. Σήμερα, στα 42 της πλέον χρόνια η Πάρις Χίλτον και στα 41 της η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, έχουν αλλάξει ρότα στη ζωή τους, ίσως και όχι τόσο, όσο λένε.

Ωστόσο δεν ξεχνούν την παλιά γνώριμη αισθητική τους και με έναν σημερινό τρόπο επικοινωνούν αλλιώς τον εαυτόν τους στο κοινό, έχοντας ζήσει παράλληλα τραυματικές –και πολύ διαφορετικές- πορείες οι δυο τους.

Τι φόρεσε στο Halloween πάρτι

Στο πάρτι για το Halloween που ως οικοδεσπότες φιλοξένησαν η Σίντι Κρόφορντ και ο άντρας της, Ράντι Γκέρμπερ, και παρέστη η Πάρις Χίλτον, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023, άνοιξε μια «τρύπα στον χρόνο» και γύρισε πίσω είκοσι χρόνια η Χίλτον.

Επέλεξε να φορέσει ένα φόρεμα-κοστούμι που παραπέμπει στη στολή με την οποία είχε ντυθεί, το 2003, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όταν γύριζε το βίντεο κλιπ της επιτυχίας της με τίτλο «Toxic».

Κάποτε οι δυο τους γύρναγαν παρέα στα κοσμικά πάρτι της δεκαετίας του 2000

Θέλει να κινεί τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις της

Η επιχειρηματίας πλέον Χίλτον υιοθετώντας αυτό το look της τύπου αεροσυνοδού στολή της ποπ σταρ, συνδύασε την αμφίεσή της με αυτή του άντρα της ο οποίος είχε ντυθεί απολύτως ταιριαστά με κείνη, πιλότος…

Μοιράστηκε λοιπόν τη μεταμφίεσή της με τους ακόλουθούς της – που ανέρχονται σε 25 εκατομμύρια- στο Instagram, σήμερα 28 Οκτωβρίου 2023. Ως μουσική υπόκρουση στο βιντεάκι της διάλεξε το τραγούδι «Gimme More». Τι έγραψε στην εν λόγω ανάρτησή της;

«Προς τιμήν της Βασίλισσάς μας, Ευτυχισμένο Halloween», με τα αντίστοιχα εορταστικά εικονιδιάκια. Και πρόσθεσε το hashtag «#IconsOnly», συνοδεύοντάς το με ένα emoji στέμματος. Οι θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο τους αρέσει που υποστηρίζει τη φίλη της.

Το κοστούμι που φόρεσε στο πάρτι για το Halloween:

Πώς σχολιάζει το βιβλίο της Σπίαρς

Για την τόσο υπερ-πουλήμενη από τα ταμπλόιντ φιλία τους και τα περιβόητα ξενύχτια τους, τα χρόνια της πρώτης τους νιότης, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έχει σχολιάσει στο βιβλίο της «The Woman In Me» ότι δεν ήταν τόσο άγρια όσο ισχυριζόταν ο Τύπος της εποχής, ίσα ίσα ήταν «σχετικά ξενέρωτα», όπως τα χαρακτηρίζει.

Από την πλευρά της η Πάρις Χίλτον, μιλώντας αποκλειστικά στο «PEOPLE», σχολίασε ότι ήταν πολύ περήφανη που η Σπίαρς λέει την ιστορία της στα απομνημονεύματά της.

«Ξέρω πόσο σκληρό είναι να γράψεις κάτι τέτοιο γιατί πρέπει να βουτήξεις πραγματικά πάλι εκεί και να σκεφτείς για τόσες πολλές φορές στη ζωή σου… Αλλά είναι μια ειλικρινά θεραπευτική διαδικασία που εμένα μου άλλαξε τη ζωή με πολλούς τρόπους.

Ελπίζω, λοιπόν, να νιώθει κι εκείνη το ίδιο. Είμαι τόσο περήφανη για το πόσο δυνατή γυναίκα είναι», είπε η Πάρις Χίλτον, μιλώντας για τη φίλη της, αλλά και για το δικό της προσωπικό βιβλίο.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024