Ματίνα Παγώνη: «Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής ο Τάιλερ. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα»
«Εάν έχει εμπειρία γιατί να μην το κάνει;»
Ανοιχτή πρόσκληση στον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Τάιλερ Μακμπέθ απηύθυνε η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψη του ζεύγους στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.
Η Ματίνα Παγώνη είπε χαρακτηριστικά «να έρθει στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) να μας βοηθήσει».
«Η υγεία δεν έχει κόμματα»
Ο Στέφανος Κασσελάκης με τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ
Η δήλωσή της σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και η ίδια μίλησε ξανά για το θέμα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπονοούσε κάτι με την πρόσκληση αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε «οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί».
«Ξέρω ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής και είπε την άποψή του για τα θέματα των μονάδων. Οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, μπορεί. Η υγεία δεν έχει κόμματα. Μπορεί να έρθει ως νοσηλευτής. Όταν μπορείς να προσφέρεις δεν έχει σημασία από ποια θέση θα προσφέρεις. Εάν έχει εμπειρία γιατί να μην το κάνει; Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε θέμα» εξήγησε η κ. Παγώνη.
«Ο Τάιλερ το έχει πάρει προσωπικά»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης μετά την επίσκεψη με τον σύζυγό του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ότι «ο Τάιλερ το έχει πάρει προσωπικά» το θέμα του ΕΣΥ στην Ελλάδα, ενώ αναφέρθηκε και σε κάποιες παρατηρήσεις του.
«Οι παρατηρήσεις είναι ευπρόσδεκτες, δεν τον γνωρίζω προσωπικά τον κ. Τάιλερ, έχω ακούσει ότι είναι ένας νοσηλευτής εκπαιδευμένος σε Mονάδες Εντατικής Θεραπείας και λέγεται ότι είναι ένας πολύ καλός νοσηλευτής. Εμείς λοιπόν στην Ελλάδα, έχουμε ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού και ιατρικού, γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να γίνονται προσλήψεις μόνιμου προσωπικού» είχε πει η κ. Παγώνη στις αρχικές της δηλώσεις.
- Σχοινάς: Στόχος μας η συνολική αναδιάταξη του πρωτογενούς τομέα – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο ΥΠΑΑΤ
- Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών στο Ρέθυμνο
- Σοκ στους Λέικερς με Ντόντσιτς: Νοκ-άουτ από το υπόλοιπο της regular season, αγωνία για τα playoffs
- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου
- Αυτοί οι έξι Βέλγοι το 1986 καθόρισαν τον τρόπο με τον οποίο ντυνόμαστε σήμερα
- «Ο καιρός του Πάσχα δεν έχει ακόμη πει την τελευταία του λέξη» – Η σύγκρουση δύο προγνωστικών μοντέλων
- Συγκινητικό: Tο τελευταίο μήνυμα στον Ντιόγκο Ζότα από τη σύζυγό του (pic)
- Πολλοί τραυματίες από το νέο κύμα ρωσικών επιθέσεων στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 04.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/enq-1998-sqq-CriDQFQ-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442