Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μετά τον γάμο στη Νέα Υόρκη, προτεραιότητα του Τάιλερ Μακμπέθ να μάθει άπταιστα ελληνικά

Μετά τον γάμο στη Νέα Υόρκη, προτεραιότητα του Τάιλερ Μακμπέθ να μάθει άπταιστα ελληνικά

Όσα δεν γνωρίζουμε για τον σύζυγο του Στέφανου Κασσελάκη

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήρθε στην πολιτική επικαιρότητα λίγο πριν τις εκλογές του Μαΐου, όταν ανακοινώθηκε το όνομά του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Το εκλογικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ήθελαν στην Κουμουνδούρου και ο ομογενής Κασσελάκης δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή.

Επέστρεψε αλλά όχι μόνος

Ωστόσο, αυτό δεν οδήγησε τον Στέφανο Κασσελάκη στην επιστροφή του στις ΗΠΑ, καθώς μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία του κόμματος, βρήκε τον επόμενο στόχο του: να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης δεν επέστρεψε μόνος του για να διεκδικήσει τη θέση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ήρθε μαζί με τον σύντροφό του, Τάιλερ, ο οποίος τότε συστήθηκε για πρώτη φορά με το ελληνικό κοινό, με τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν πάνω τους και τις κάμερες να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο -πλέον- σύζυγός του Τάιλερ Μακμπέθ την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

Ο πολιτικός γάμος τους, λοιπόν, φαίνεται ότι αποτέλεσε την πιο σωστή αφορμή για να πληροφορηθούμε λίγα πράγματα για το παρελθόν και την κοινωνική δραστηριότητα του Τάιλερ Μακμπέθ.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ ακολουθεί τον Στέφανο Κασσελάκη σε αρκετές πολιτικές εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Το προφίλ του Τάιλερ Μακμπέθ

Από τα τέλη της περασμένης δεκαετίας, όταν εργαζόταν ως νοσηλευτής σε νοσοκομεία των ΗΠΑ και έπαιρνε μέρος σε μια σειρά από καμπάνιες ενημέρωσης, κατέληξε πριν από μερικά χρόνια στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη. Τελικά, το 2023 έμελλε να αποτελέσει συμβολική χρονιά για το ζευγάρι, αφενός γιατί ενώθηκε μεν με τα δεσμά του γάμου και αφετέρου διότι ο Στέφανος κετάγραψε προσωπικές επιτυχίες στον χώρο της πολιτικής.

Ο Τάιλερ Μακμπέθ αποφεύγει πλέον τις δηλώσεις μπροστά στις κάμερες. Όπως ανέφερε, είναι αποφασισμένος να μάθει ελληνικά σε χρόνο ρεκόρ και δηλώνει «σίγουρος ότι θα τα καταφέρει».

Μέσα στο μετρό της Νέας Υόρκης μάλιστα, ανέφερε σε δημοσιογράφους ότι θα μάθει γρήγορα την γλώσσα μας επειδή, όπως είπε, γνωρίζει άπταιστα ισπανικά.

Τα «ξεχασμένα» βίντεο

Τα προηγούμενα χρόνια, πάντως, ο Τάιλερ δεν απέφευγε τις κάμερες. Μάλιστα, ως νοσηλευτής ήταν ομιλητής σε καμπάνιες ενημέρωσης του νοσοκομείου της Νέας Υόρκης όπου εργαζόταν και που συχνά έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου, χωρίς να έχει κάποιο λόγο να «κρύβεται» από τα φώτα της δημοσιότητας και να προσέχει κάθε τι που θα λέει, αφού βασικός στόχος του ήταν να μιλήσει ανοιχτά και να ενημερώσει τον κόσμο για μια σειρά από θέματα υγείας.

Χαρακτήριζε και εκείνος την πρόληψη ως το καλύτερο φάρμακο και επιχειρούσε να διαφημίσει τις δυνατότητες του κέντρου υγείας που εργαζόταν. Και πιο συγκεκριμένα, ο Τάιλερ μέσω των βίντεων προσπαθούσε να δώσει απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήσεις ιατρικού ενδιαφέροντος που έφταναν στο mail του.

Άφησε πίσω την παλιά ζωή, για να ακολουθήσει την καινούργια στο πλευρό του Κασσελάκη

Έφτασε η μέρα όμως που γνώρισε τον Στέφανο και που κατάλαβε πως θα τα παρατούσε όλα για εκείνον. Εξάλλου, έτσι κι έγινε. Άφησε πίσω τη ζωή στις ΗΠΑ και το χλιδάτο σπίτι που διατηρεί σε προάστιο της Νέας Υόρκης, για να ακολουθήσει τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Τώρα ο Τάιλερ Μακμπέθ είναι γνωστός και στην Ελλάδα, για λόγους που τότε ούτε καν μπορούσε να φανταστεί ότι θα γινόταν.

Από τις δηλώσεις και τα βίντεο πέρασαν σχεδόν 4 χρόνια, όσα περίπου μετράει και η σχέση του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Πλέον, ο Τάιλερ απολύτως συνειδητοποιημένα ετοιμάζεται να ακολουθήσει τον σύζυγό του στην Αθήνα, αποφασισμένος να σταθεί στο πλευρό του, την ώρα που μαίνεται ο εσωκομματικός πόλεμος στον ΣΥΡΙΖΑ.

Sports in

Με Φουντούλη και Γεννηδουνιά συνεχίζει να γράφει ιστορία

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο Final 4 μετά από πέντε χρόνια και ήδη κάνει όνειρα για την ανάδειξη του σε πρωταθλητή Ευρώπης για τρίτη φορά μετά το 2002 και το 2018.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024