Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Σκυλοβαρεθήκαμε με τον Τάιλερ την υπερέκθεση

Στέφανος Κασσελάκης: Σκυλοβαρεθήκαμε με τον Τάιλερ την υπερέκθεση

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ υποστήριξε ότι ο ίδιος και ο σύντροφός του έχουν κουραστεί με την υπερέκθεσή τους στα media. «Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου» ανέφερε.

Συγγνώμη από το λαό ζήτησε ο Στέφανος Κασσελάκης για την υπερέκθεση τόσο του ίδιου, όσο και του συντρόφου του Τάιλερ από τα μέσα ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν είναι επιλογή του ίδιου να γίνεται κάτι τέτοιο.

«Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Έχουμε σκυλοβαρεθεί, εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες κι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι ο ίδιος και ο σύντροφός του έχουν πάρει την απόφαση να προσφέρουν στην Ελλάδα

«Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας», συμπλήρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης έδειξε μόνος του τη βέρα του από τον πρόσφατο γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ, σημειώνοντας ότι φέρνει νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα.

«Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω… ορίστε, δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες», είπε.

«Έχει υιοθετήσει τον τόπο μου»

Μιλώντας για τον σύζυγό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία υποστήριξε ότι τόσο ο ίδιος, όσο και ο Τάιλερ θέλουν να προσφέρουν στην Ελλάδα.

«Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης.

Παράλληλα, τόνισε ότι με τον Τάιλερ που είναι νοσηλευτής «έχουμε πάει στον «Ευαγγελισμό» μαζί, είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών – ασθενών έχει εμπειρία».

Επίσης, αναφέρθηκε και στα Χάμπτονς –που ήταν η αρχική διαρροή ως τόπος τέλεσης του γάμου τους. «Τα σιχαίνομαι τα Χάμπτονς, είναι μια νεόπλουτη ελίτ ανταγωνιστική» ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης.

«Δεν μας αρέσει. Ειλικρινά έχουμε βαρεθεί αυτήν την υπερέκθεση. Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που ανήκουν 20 χρόνια πριν. Και η Εκκλησία το ξέρει αυτό. Ο προσανατολισμός, είναι μία μόνο από τις πολλές διακρίσεις Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα» κατέληξε.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024