Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στέφανος Κασσελάκης: Αποκαλύψεις για τον γάμο με τον Τάιλερ - Όλες οι λεπτομέρειες

Στέφανος Κασσελάκης: Αποκαλύψεις για τον γάμο με τον Τάιλερ – Όλες οι λεπτομέρειες

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ. Όσα ακολούθησαν και αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Λεπτομέρειες για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και του Τάιλερ Μακμπεθ αποκάλυψε η εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Από αυτά που μας αποκάλυψε ο κύριος Κασσελάκης από μόνος του είναι ότι ο γάμος έγινε στο Μπρούκλιν το βράδυ της Πέμπτης και μετά είχαν μια μικρή οικογενειακή συγκέντρωση με φίλους.

Πρέπει να είναι σεβαστό όταν ένας άνθρωπος θέλει να κρατήσει μια τέτοια στιγμή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», σημείωσε στο Χαμογέλα και Πάλι και τη Σίσσυ Χρηστίδου ο Χρήστος Τερζίδης.

Στα όσα ακούγονται πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει συμφωνήσει να παραχωρήσει τις φωτογραφίες από το μυστήριο σε κάποιο περιοδικό, ο Χρήστος Τερζίδης δεν γνώριζε κάτι.

Είναι πάρα πολύ χαλαροί άνθρωποι, πάρα πολύ γαλήνιοι, ήσυχοι και ευγενικοί. Ήμουν 100% σίγουροι ότι δεν θα παντρευτούν στα Χάμπτονς

«Είναι αλήθεια πως ο κύριος Κασσελάκης σε αυτό το διήμερο μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων και επαφών με την ελληνική ομογένεια έχει δείξει προς τα μέσα τουλάχιστον πως δεν είναι διατεθειμένος να επικοινωνήσει όπως επικοινωνεί με τον απλό κόσμο», συμπλήρωσε ο Χρήστος Τερζίδης.

«Είναι πολύ φειδωλός στις δηλώσεις του και αποφεύγει γενικότερα να απαντήσει και σε ερωτήσεις που του θέσαμε», συνέχισε ο Χρήστος Τερζίδης στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Με τη Σίσσυ Χρηστίδου να αναφέρεται στις φωτογραφίες με τη βέρα στο δεξί του Στέφανου Κασσελάκη, ο Χρήστος Τερζίδης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. «Το πρόγραμμα του κυρίου Κασσελάκη ξεκίνησε από τον καθολικό ναό του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια και στη συνέχεια ξεναγήθηκε στο ελληνικό σχολείο που υπάρχει δίπλα. Ξεναγήθηκε σε όλες τις αίθουσες και συνομίλησε με τους δασκάλους», σημείωσε ο Χρήστος Τερζίδης.

Αποκάλυψε επίσης πως υπήρξαν αντιδράσεις για την επίσκεψή του στο σχολείο. «Μιλώντας με υπαλλήλους του σχολείου, μάθαμε πως υπήρξαν πάρα πολλά τηλεφωνήματα από γονείς που διαμαρτυρήθηκαν γιατί γίνεται αυτή η επίσκεψη, ιδιαίτερα σε ώρα μαθημάτων. Υπήρχαν και κάποιοι γονείς που βρίσκονταν εκεί και ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Τερζίδης.

Σε ό,τι αφορά τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Tyler επισήμανε πως υπήρχε μόνο ένας μάρτυρας. «Υπάρχει ένας μάρτυρας μόνο, δεν μας αποκάλυψε τίποτα και μάλιστα υπήρχε μια μικρή οικογενειακή συγκέντρωση και συγκέντρωση φίλων στην περιοχή. Το μόνο που μας είπε είναι ότι ο γάμος έγινε στο δημαρχείου του Μπρούκλιν».

Ο Στέφανος Κασσελάκης, όπως αποκάλυψε στη Μαρία Μάρκου ο Tyler, θα φύγει την Κυριακή από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

«Ο γάμος έγινε το μεσημέρι στο Μπρούκλιν»

«Ο γάμος έγινε το μεσημέρι στο Μπρούκλιν. Χρειάστηκαν δύο ώρες για να φτάσουν από το σπίτι τους γιατί είχε πάρα πολύ κίνηση. Και μετά λένε δεν πάμε για καμία πίτσα; Και έτσι πήγαν με άλλα δύο ζευγάρια, έφαγαν, ήπιαν τα ποτά τους, χαλάρωσαν και γύρισαν μετά στο σπίτι», σημείωσε η Μαρία Μάρκου, δικηγόρος της ελληνικής ομογένειας.

«Είναι πάρα πολύ χαλαρό ζευγάρι αν τους γνωρίσετε. Είναι πάρα πολύ χαλαροί άνθρωποι, πάρα πολύ γαλήνιοι, ήσυχοι και ευγενικοί. Ήμουν 100% σίγουροι ότι δεν θα παντρευτούν στα Χάμπτονς», συμπλήρωσε η Μαρία Μάρκου.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» προβλήθηκαν και πλάνα από την επίσκεψη του Στέφανου Κασσελάκη στο σχολείο, με τους ανθρώπους να του εύχονται για τον γάμο του. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ευχαρίστησε για τις ευχές και λίγο αργότερα ανέφερε πως ο Tyler μαθαίνει και ελληνικά.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024