Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χάρι Πότερ: To ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ για τον κασκαντέρ της ταινίας που έμεινε παράλυτος

Χάρι Πότερ: To ντοκιμαντέρ του ΗΒΟ για τον κασκαντέρ της ταινίας που έμεινε παράλυτος

Η νέα παραγωγή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

Ο διάσημος ηθοποιός Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe) ένωσε τις δυνάμεις του, για ένα νέο ντοκιμαντέρ του HBO, με τον κασκαντέρ που τον ντούμπλαρε στις σκηνές του «Χάρι Πότερ», ο οποίος εξαιτίας ενός ατυχήματος στα γυρίσματα έμεινε παράλυτος.

Το τραγικό ατύχημα

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian το ατύχημα συνέβη τον Ιανουάριο του 2009 κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1» σε μία εναέρια σκηνή με αποτέλεσμα να σπάσει τον λαιμό του και να παραλύσει.

«Η ταινία είναι μια ιστορία του κασκαντέρ Ντέιβιντ Χολμς (David Holmes), ενός εξαιρετικού γυμναστή από το Έσεξ της Αγγλίας, ο οποίος επιλέχθηκε να ντουμπλάρει τον Ντάνιελ Ράντκλιφ από την πρώτη ταινία της σειράς «Χάρι Πότερ» όταν ο ηθοποιός ήταν μόλις 11 ετών», αναφέρει η επίσημη σύνοψη του HBO.

To νέο ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται από τις 15 Νοεμβρίου

David Holmes: The Boy Who Lived

Στο νέο ντοκιμαντέρ με τίτλο «David Holmes: The Boy Who Lived» ο Ράντκλιφ υπογράφει την παραγωγή υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βρετανού Νταν Χάρτλεϊ (Dan Hartley). Περιλαμβάνει υλικό που τραβήχτηκε την τελευταία δεκαετία από τις δουλειές του κασκαντέρ, από τη σημερινή καθημερινότητά του, όπως και συνεντεύξεις του ίδιου, του Ράντκλιφ και των συναδέλφων του.

Είμαστε τόσο δυνατοί όσο είμαστε ενωμένοι, τόσο αδύναμοι όσο είμαστε διχασμένοι

Ο ίδιος δήλωσε ότι το ντοκιμαντέρ αφηγείται την ιστορία όχι μόνο των επιτευγμάτων του μπροστά στην κάμερα, «αλλά και των προκλήσεων που αντιμετωπίζω καθημερινά, καθώς και της στάσης ζωής που υιοθέτησα μετά το ατύχημά μου».

Και προσθέτει: «Στον ταραχώδη κόσμο που βρισκόμαστε παραθέτω ένα απόσπασμα από τη σειρά: «Είμαστε τόσο δυνατοί όσο είμαστε ενωμένοι, τόσο αδύναμοι όσο είμαστε διχασμένοι»».

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024