Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ισραήλ: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι νεκροί σε ισραηλινή έφοδο στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη

Ισραήλ: Τουλάχιστον 2 Παλαιστίνιοι νεκροί σε ισραηλινή έφοδο στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη

Τουλάχιστον δύο Παλαιστίνιοι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τραυματίστηκαν από ισραηλινά πυρά στη διάρκεια νυχτερινής εφόδου των στρατιωτικών δυνάμεων του Ισραήλ στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη.

Δυνάμεις του ισραηλινού στρατού που διεξήγαγαν νυχτερινή έφοδο στην κατεχόμενη Δυτική Οχθη (φωτογραφία, επάνω, από το X) δέχθηκαν πυρά που ανταπέδωσαν με πλήγμα drone, γνωστοποίησε το γενικό επιτελείο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με την υπηρεσία ασθενοφόρων της παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου, τουλάχιστον δυο Παλαιστίνιοι να σκοτωθούν.

Χρησιμοποιήθηκε drone κατά των Παλαιστινίων και υπήρξαν απευθείας «πλήγματα»

Σύμφωνα με τον Τσαχάλ, τον στρατό του Ισραήλ, ένοπλοι Παλαιστίνιοι «άνοιξαν πυρ και εκσφενδόνισαν εκρηκτικούς μηχανισμούς» εναντίον δυνάμεών του που επιχειρούσαν στον καταυλισμό προσφύγων στην Τζενίν, στη βόρεια Δυτική Οχθη.

Χρησιμοποιήθηκε drone εναντίον τους και διαπιστώθηκε πως υπήρξαν απευθείας «πλήγματα». Κατά την παλαιστινιακή Ερυθρά Ημισέληνο, πέρα από τους δυο νεκρούς, υπάρχουν επίσης τραυματίες.

Είναι η τρίτη φορά

Πρόκειται για την τρίτη φορά που χρησιμοποιούνται αεροπορικά μέσα στη Δυτική Οχθη αφότου κηρύχθηκε πόλεμος εναντίον της Χαμάς και άρχισαν οι σφοδροί κι ακατάπαυστοι βομβαρδισμοί στη Λωρίδα της Γάζας, σε αντίποινα για την άνευ προηγουμένου επίθεση του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος σε νότιους τομείς της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου.

Στον καταυλισμό προσφύγων της Τζενίν, που θεωρείται προπύργιο παλαιστινιακών ένοπλων οργανώσεων, εξαπολύθηκε ευρείας κλίμακας ισραηλινή στρατιωτική επιχείρηση νωρίτερα φέτος.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024