Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντρέα Τζιαμπρούνο: Χάνει την εκπομπή του ο πρώην σύζυγος της Μελόνι

Αντρέα Τζιαμπρούνο: Χάνει την εκπομπή του ο πρώην σύζυγος της Μελόνι

Αν και ο Αντρέα Τζιαμπρούνο δεν απολύθηκε δεν θα επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής του λόγω των σεξιστικών σχολίων

Μετά από τα σεξιστικά σχόλια που έκανε ο Αντρέα Τζιαμπρούνο σε γυναίκες συναδέλφους του, απομακρύνθηκε από την παρουσίαση της εκπομπής του καναλιού Rete 4, το οποίο ανήκει στον όμιλο Mediaset που ίδρυσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το BBC, το οποίο επικαλείται την ανακοίνωση του Ομίλου, ο πρώην σύζυγος της Ιταλίδας πρωθυπουργού, δεν θα επιστρέψει στην παρουσίαση της εκπομπής επικαιρότητας «Ημερολόγιο της ημέρας» (Diario del giorno), αλλά θα διατηρήσει τον δημοσιογραφικό της συντονισμό.

Τι λέει η ανακοίνωση του ομίλου

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον όμιλο Mediaset αναφέρει ότι «ο Αντρέα Τζαμπρούνο λυπάται για την αμηχανία που προκάλεσε με τη συμπεριφορά του» με σαφή αναφορά σε σεξιστικές συμπεριφορές που ο ίδιος είχε «εκτός αέρα».

Ακόμη, στην ανακοίνωση αυτή αναφέρεται ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις στον Τζαμπρούνο, ο οποίος εργάζεται στον όμιλο Mediaset από το 2014.

Παραμένει στον όμιλο mediaset ο Αντρέα Τζιαμπρούνο

Ο Αντρέα Τζιαμπρούνο είναι ο πρώην σύντροφος της πρωθυπουργού Τζόρτζια Μελόνι

Τα σεξιστικά σχόλια του Τζιαμπρούνο

Σύμφωνα με δύο ηχογραφήσεις που δόθηκαν στην δημοσιότητα, από σατιρική εκπομπή της ιταλικής τηλεόρασης, ο Αντρέα Τζαμπρούνο ακούγεται να κάνει σεξιστικά σχόλια σε γυναίκες συναδέλφους του.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ηχογράφησης, ο πρώην σύζυγος της Μελόνι παραπονιέται για τις επικρίσεις για το χτένισμά του πριν πει στη συνάδελφό του «γιατί δεν σε είχα γνωρίσει παλιότερα;».

Στη δεύτερη ηχογράφηση ακούγεται να λέει σε μια συνάδελφό του ότι χρειάζονται άλλον έναν συμμετέχοντα στην εκπομπή. «Ας κάνουμε ένα τρίο, ας είναι και με τέσσερα άτομα», είπε.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024