Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ιταλία: Ποιος είναι ο αμφιλεγόμενος για τα σχόλιά του πρώην σύντροφος της Τζιόρτζια Μελόνι

Ιταλία: Ποιος είναι ο αμφιλεγόμενος για τα σχόλιά του πρώην σύντροφος της Τζιόρτζια Μελόνι

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός ανακοίνωσε τον χωρισμό τους χθες μέσω Instagram συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια οικογενειακή φωτογραφία τους.

Χθες Πέμπτη, η Τζόρτζια Μελόνι αιφνιδίασε τους πάντες όταν ανακοίνωσε μέσω Instagram τον χωρισμό με τον σύντροφό της, Αντρέα Τζιαμπρούνο. Η μακροσκελής ανάρτηση συνοδευόταν από μια φωτογραφία των δυο τους μαζί με την κόρη τους, Τζινέβρα.

Ποιος είναι όμως ο έως πρότινος σύντροφος της Ιταλίδας πρωθυπουργού; Ο Αντρέα είναι παρουσιαστής του Rete 4, το οποίο ανήκει στον όμιλο Mediaset που ίδρυσε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Κατά τη διάρκεια της νέας του τηλεοπτικής εκπομπής «Ημερήσιες Ειδήσεις», ο δημοσιογράφος έκανε σχόλια που προκάλεσαν σοκ και αντιπαράθεση σε μια χώρα όπου έχουν σημειωθεί αρκετές περιπτώσεις ομαδικών βιασμών, ιδίως ανηλίκων, στη Νάπολη και το Παλέρμο.

Συνοψίζοντας τα λόγια ενός από τους καλεσμένους του, πρόθυμου να δώσει συμβουλές σε νεαρές γυναίκες, ο Αντρέα Τζιαμπρούνο είπε: «Αν πάτε για χορό έχετε κάθε δικαίωμα να μεθύσετε. Αλλά αν αποφύγετε να μεθύσετε και να λιποθυμήσετε, ίσως να αποφύγετε και ορισμένα προβλήματα, γιατί τότε είναι που αντιμετωπίζετε προβλήματα».

Τα λόγια του ερμηνεύτηκαν αμέσως ως κατηγορία προς τα θύματα βιασμού. Ο ίδιος το αρνήθηκε, κάνοντας λόγο για πολιτικό τέχνασμα, αναφέρει δημοσίευμα της «Le Monde».

Επίσης, ο παρουσιαστής είχε προχωρήσει και σε ανήθικες προτάσεις του σε γυναίκες συναδέλφους του κατά την προετοιμασία της εκπομπής «Diario del giorno» στον σταθμό Rete 4, οι οποίες στάθηκαν αφορμή για τον χωρισμό της πρωθυπουργού της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι.

Δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί με τις δηλώσεις και τα σχόλιά του

Κατά τη διάρκεια ενός καύσωνα τον Ιούλιο είχε υποβαθμίσει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Τότε είχε επιτεθεί λεκτικά στον Γερμανό υπουργό Υγείας, Καρλ Λάουτερμπαχ, ο οποίος ενόσω βρισκόταν σε διακοπές στην Ιταλία, προειδοποίησε για τον καύσωνα μέσω της πλατφόρμας X (πρώην Twitter), γράφοντας ότι «αν τα πράγματα συνεχίσουν ως έχουν, αυτοί οι προορισμοί διακοπών δεν θα έχουν μακροπρόθεσμο μέλλον. Η κλιματική αλλαγή καταστρέφει τη νότια Ευρώπη. Είναι το τέλος μιας εποχής».

Η απάντηση του Αντρέα Τζιαμπρούνο ήρθε μέσω του τηλεοπτικού δέκτη: «Αν δεν αισθάνεστε καλά, πηγαίνετε σπίτι σας. Πηγαίνετε στον Μαύρο Δρυμό, θα είστε καλά εκεί, έτσι δεν είναι;».

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός Τζόρτζια Μελόνι με τον πρώην σύντροφό της Αντρέα Τζιαμπρούνο κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψης στο Βατικανό, στις 10 Ιανουαρίου, 2023

Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 22 ετών

Ο Αντρέα Τζιαμπρούνο ξεκίνησε την καριέρα του όταν ακόμα ήταν φοιτητής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Μιλάνου. Τα τελευταία χρόνια, βγήκε στο πλατό και έγινε ένα από τα πρόσωπα της ομίλου Mediaset.

Μετά τις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2022, οι οποίες έφεραν τον Μελόνι στην εξουσία, εγκατέλειψε τη θέση του ως παρουσιαστής εκπομπής Studio Aperto στο Μιλάνο για να εγκατασταθεί στη Ρώμη. Εκεί ανέλαβε ένα τοκ σόου στο Rete 4 με τίτλο Diario del Giorno.

Ο Αντρέα γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1981 και γνώρισε την Τζόρτζια Μελόνι το 2015, ενώ εργαζόταν ως σεναριογράφος για μια τηλεοπτική εκπομπή στην οποία η Μελόνι ήταν καλεσμένη.

Παρά την επανειλημμένη υποστήριξή του ζεύγους στην παραδοσιακή οικογένεια, δεν παντρεύτηκαν ποτέ. Μαζί έχουν μια 7 χρονη κόρη.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024