Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν» - Η Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε ότι χωρίζει

«Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν» – Η Τζόρτζια Μελόνι ανακοίνωσε ότι χωρίζει

«Ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί».

Σε μια απρόσμενη ανάρτηση στα social media προχώρησε η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι όπου ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον σύντροφό της Αντρέα Τζιαμπρούνο. Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί (20/10) δημοσίευσε μια φωτογραφία που τη συνόδευε μια μακροσκελή λεζάντα, εξηγώντας το τέλος της σχέσης της ύστερα από 10 χρόνια κοινής πορείας με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο.

Ανακοινώνει τον χωρισμό και ευχαριστεί τον σύντροφό της για τα χρόνια που πέρασαν μαζί.

Στην ανάρτησή της στο Instagram αναφέρει ότι «οι διαδρομές μας έχουν xωρίσει εδώ και κάποιο καιρό και ήρθε η ώρα να το ανακοινώσω». Παράλληλα στέλνει το μήνυμα ότι «θα υπερασπιστώ με κάθε κόστος αυτό που ήμασταν, τη φιλία μας και πάνω από όλα ένα επτάχρονο κορίτσι (σ.σ. την κόρη τους Τζινέβρα) που αγαπά τη μητέρα της και τον πατέρα της όπως δεν κατάφερα εγώ τους δικούς μου».

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας ευχαριστεί, πάντως, τον σύντροφό της «για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, τις δυσκολίες που βιώσαμε και για το ότι μου έδωσε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου, την κόρη μας, Τζινέβρα»

Στο υστερόγραφό της, δε, η Τζόρτζια Μελόνι, η οποία σημειώνει ότι «δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γι’ αυτό (σ.σ. τον χωρισμό)», αναφέρει με νόημα: «Όλοι αυτοί που ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν χτυπώντας με θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσες σταγόνες κι αν πέσουν στην πέτρα, η πέτρα θα παραμείνει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό».

Η ανάρτηση της Τζόρτζια Μελόνι:

Ο Αντρέα Τζιανμπρούνο είναι δημοσιογράφος και εργάζεται για το τηλεοπτικό κανάλι Mediaset του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Το 2016 το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο τους παιδί, την Τζινέβρα. Έπειτα, προσπάθησαν να κάνουν και δεύτερο παιδί, αλλά δεν μπόρεσαν. Μια πραγματικότητα που η Μελόνι έπρεπε να αποδεχθεί. «Προσπάθησα, αλλά δεν προέκυψε. Αισθάνομαι ενοχές για την Τζινέβρα γιατί δεν θα μπορέσω να της δώσω τον δεσμό που μοιράζομαι με τη δική μου αδερφή», έχει δηλώσει η πολιτικός.

Η πρώτη τους συνάντηση

Μολονότι εκείνος απέφευγε να μιλάει για τη σχέση τους, μοιράστηκε το πώς γνωρίστηκαν και το πρώτο τους ραντεβού σε συνέντευξή του την εποχή που είχε κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία της «Είμαι η Τζόρτζια». «Η διάσημη είναι η Τζόρτζια, όχι εγώ. Εγώ είμαι ο κύριος Μελόνι και είμαι περήφανος για αυτό», είχε πει ο Giambruno.

Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε στο Μιλάνο, ένα απόγευμα στα στούντιο της Mediaset, καθώς η Μελόνι ήταν καλεσμένη σε εκπομπή με την οποία συνεργαζόταν εκείνος. «Φτάνεις ξέπνοος και λες στη βοηθό σου Τζοβάνα «δεν έχω φάει τίποτα, θα λιποθυμήσω». Κι εκείνη μου είπε «μα έχουμε μόνο μία μπανάνα’, ‘τότε δώσε μου την μπανάνα’». Εκείνος λοιπόν την έφαγε, αλλά κρατούσε ακόμα τη φλούδα της μπανάνας όταν γνώρισε τη Μελόνι.

Η πρώτη έξοδος έγινε σε εστιατόριο του Μιλάνο, όπου εκείνη έφτασε φορώντας ένα μίντι μαύρο φόρεμα, μπότες και δερμάτινο μπουφάν. Ήταν το βράδυ του πρώτου φιλιού και από τότε δεν έχουν χωρίσει ποτέ. Ερωτηθείς είπε πως τα δύο πιο εκνευριστικά της ελαττώματα είναι «το πάθος της με την τάξη» και πως «συνέχεια αργεί στα ραντεβού».

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Giorgia Meloni

Sports in

Ισπανικός «εμφύλιος» στον τελικό του BCL

Η Μάλαγα πέρασε από τον χθεσινό δεύτερο ημιτελικό και θα αντιμετωπίσει την Τενερίφη στον τελικό του BCL.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024