Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πολάκης σπεύδει να επικροτήσει τις διαγραφές, ο Μπαλτάς περιμένει να τον διαγράψει ο Κασσελάκης

Ο Πολάκης σπεύδει να επικροτήσει τις διαγραφές, ο Μπαλτάς περιμένει να τον διαγράψει ο Κασσελάκης

«Προχωράμε πρόεδρε» έσπευσε να «ευλογήσει» τις διαγραφές των Φίλη, Βίτσα, Σκουρλέτη, ο Πολάκης. «Έχουμε εξευτελιστεί ως κόμμα χάρη στον Κασσελάκη, περιμένω να διαγραφώ» τονίζει ο Μπαλτάς.

Αδιανόητες καταστάσεις για όσα χρόνια υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες.

Αδίστακτος ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε στη διαγραφή ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με όνομα βαρύ στους αγώνες για την Αριστερά, προκαλώντας, όπως ήταν λογικό -και επιβεβλημένο για συντρόφους που πορεύονται μαζί τους δεκαετίες- εντονότατες αντιδράσεις.

Νίκος Φίλης, Δημήτρης Βίτσας, Πάνος Σκουρλέτης διαγράφονται από τον ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη, την οποία για άλλη μια φορά ανακοίνωσε με ανάρτηση στα social media, κατά τη προσφιλή τακτική του.

Ο κ. Κασσελάκης κατηγορεί μάλιστα τα τρία σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως «εσωκομματικούς τηλεοπτικούς χορηγούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη» που «συνέβαλαν στο να στερηθούμε μία εκλογική νίκη. Άλλοι λένε δύο.»

Την επιθετική κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη έσπευσε να επικροτήσει ο Παύλος Πολάκης, επιβεβαιώνοντας όσους μιλούν για την αντιμετώπιση ανθρώπων που έχουν ταυτιστεί με την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ, ως «βαρίδια» για το κόμμα που ονειρεύονται οι άνθρωποι του στενού πυρήνα Κασσελάκη.

Με τα λόγια «Προχωράμε πρόεδρε. Και θα αντέξουμε και θα (ξανα)νικήσουμε» ευλόγησε την κίνηση Κασσελάκη ο κ. Πολάκης, που πριν από λίγες ημέρες είχε συγκρουστεί και προσωπικά με τον κ. Φίλη και τον κ. Σκουρλέτη.

Η ανάρτηση Πολάκη

Μπαλτάς: Έχουμε ξευτελιστεί ως κόμμα

Παρά την επίδειξη δύναμης από τον Στέφανο Κασσελάκη και τις απειλές, σημαντικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να τοποθετούνται  για το κόμμα και την Αριστερά, αλλά και να ασκούν δριμεία κριτική στις τακτικές του κ. Κασσελάκη αλλά και στην πολιτική παρουσία του.

«Έχουμε ξευτελιστεί ως κόμμα, χάρη στον Κασσελακη» είπε ο Αριστείδης Μπαλτάς (kontra), φράση που συνυπογράφουν πολλοί από την αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, απλά μέλη και φίλοι του κόμματος που γνωρίζουν την ιστορία και τις Αρχές της Αριστεράς.

«Είμαστε στα όρια της οπερέτας πλέον, διότι δεν υπάρχει διαγραφή, υπάρχει διαταγή διαγραφής. Θα πρέπει να διαγράψει και τα άτομα στην Επιτροπή Δεοντολογίας» λέει ο κ. Μπαλτάς.

Μάλιστα ο κ. Μπαλτάς έσπευσε να διευκολύνει τον κ. Κασσελάκη προσθέτοντας «περιμένω να διαγράφω».

«Η Δημοκρατία είναι λίγο πιο σύνθετο πρόβλημα από όσο νομίζει ο κύριος Κασσελάκης. Δεν τελειώνει η Δημοκρατία μετά τις εκλογές» σφάζει με το γάντι ο κ. Μπαλτάς τον Στέφανο Κασσελάκη.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024